Liste dışı kalan iki isim! Arada ki tek fark vefa!

Adı 24 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimi listesinde yer almayan iki isimden biri Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve diğer isim Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu...

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2018 12:52
Liste dışı kalan iki isim! Arada ki tek fark vefa!

24 Haziran Erken seçime sayılı günler kala tüm partiler dün itibari ile YSK'ya Milletvekili adaylarının listelerini sundu. Listelerin açıklanmasının ardında 26. Dönem Milletvekili olup, 27. dönem vekil adayı listesinde adı geçmeyen isimler bir hayli konuşulur oldu.

Yeni dönemde bulundukları partilerde tekrar aday gösterilmeyen Milletvekillerinden iki isim sosyal medya'dan yaptıkları açıklamalar ile dikkat çekti. O isimlerden birisi 65. Hükümette Başbakan Yardımcılığı yapan Mehmet Şimşek ve diğer isim ise 26. dönem Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu. 

İşte AK Parti'ye emek veren 65. Hükümet Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklama;

mehmet_simsekten_ilk_aciklama_1526980198_3802-(1).jpg

Twitter'dan açıklama yapan Şimşek, "Özenle ve dikkatle belirlenmiş listelerde yer alan partimizin 27. dönem milletvekili adaylarını tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Sürecin zaferle taçlanmasını temenni ediyorum; hayırlı, uğurlu olsun. Durmak yok yola devam..." ifadelerini kullandı.

26. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu'nun sosyal medya üzerinde yapmış olduğu yorum, bir hayli dikkat çekti. Dün itibari ile YSK'ya teslim edilen yeni dönem milletvekili aday listesi sonrası, AK Parti 27. Dönem Milletvekili aday listesinde adı geçmeyen Nursel Reyhanlıoğlu, yapmış olduğu yorum ile tepkileri üzerine topladı.

İşte o çok konuşulacak olan paylaşım;

“Fırat Kardeşim vekillik sırasında olmak en çok senin hakkındı... Ama bazen hak yerini bulmuyor. Birilerine yalakalık yapmadığın için olmadı. Hakkını yiyenler bir gün gelir hesabını verirler...”

 

vekil-nursel.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum