KKTC'den Kahramanmaraş'a Uzanan Mucize Ameliyat: Yutma Sorununa Çözüm!

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta yaşayan Melek Göler, KKTC'den gelerek başarılı bir ameliyatla yutma güçlüğünü aştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ekim 2023 18:28

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta yaşayan 70 yaşındaki Melek Göler, yutma güçlüğü yaşadığı için ameliyat için KKTC'den Kahramanmaraş'a geldi. Göler, 6 Şubat'taki depremin ardından ameliyat sayesinde 3 yıl sonra su içebilmenin mutluluğunu yaşadı. Yaklaşık 3 yıl önce kusma şikayetiyle hastaneye başvuran Göler, "gastrit" teşhisi aldı, ancak tedaviler sonuç vermedi. Bu nedenle beslenme tüpü takıldı.

Göler'in oğlu, annesini Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne götürdü. Burada Gastroenterolojik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Bahtiyar Muhammedoğlu ve ekibi tarafından ameliyat edilen Göler, yutma yeteneğini geri kazandı. Göler, 3 yıl sonra ilk defa midene suyun indiğini hissettiğini söyledi ve bu süreçte yaşadığı zorlukları paylaştı.

Doç. Dr. Muhammedoğlu ise hastanelerinde ileri endoskopik ve laparoskopik işlemlerin yapılabildiğini belirtti. Hastalarının Türkiye'den ve dünyanın çeşitli ülkelerinden geldiğini dile getirdi. Göler'in özellikle yemek yiyemediğini ve su içemediğini ifade eden Muhammedoğlu, farklı merkezlerde yapılan tedavilerin sonuç vermediğini söyledi. Ancak burada yapılan ameliyatın başarılı geçtiğini ve hastanın şu anda sağlıklı olduğunu vurguladı. Muhammedoğlu ayrıca Kahramanmaraş'ın depremin merkez üssü olduğuna dikkat çekerek, hastaların hizmetlerini güvenle aldıklarını belirtti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.