Kahramanmaraş'ta Filistin Direnişine Destek: Birlikte Karşı Koyuyoruz!

Kahramanmaraş'ta coşkuyla gerçekleşen gösteri, Filistinli kardeşlerimize destek ve dayanışmayı simgeliyor. İsrail'in zulmüne karşı birlikte direniyoruz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ekim 2023 12:36

Kahramanmaraş'ta, Filistinli Müslümanlara destek amacıyla düzenlenen gösteri büyük bir coşku ve dayanışma örneği olarak gerçekleşti. Kentteki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar, Kahramanmaraş İHH İnsani Yardım Derneği'nin öncülüğünde Erzurumluoğlu Camisi önünde bir araya geldi. Türk ve Filistin bayrağını gururla taşıyan katılımcılar, Filistin direnişini cesaretle destekleyen sloganlar attılar.

Dernek Başkanı Yusuf Bülbül, İsrail'in uzun yıllardır Filistinli Müslümanları ayrım yapmaksızın hedef aldığını, onları zorla yurtlarından çıkardığını ve katlettiğini vurgulayarak şunları söyledi: "İsrail'in işgal ettiği yerleşim bölgelerine yerleştirilen silahlı Yahudi yerleşimciler konusunda da dikkat çekmek istiyoruz. Mescid-i Aksa'nın özgürlüğü için Filistin'e destek olmalıyız. Artık İsrail'in zulmüne karşı durma ve Filistinli kardeşlerimizle dayanışma zamanı geldi. İsrail'in yaktığı ateş, eninde sonunda kendisini de yakacak bir ateştir. Bugün yaşanan olaylar, yıllardır devam eden İsrail'in zulmüne karşı bir direnişin ifadesidir. Filistin'deki işgal altındaki toprakları savunan tüm kardeşlerimize buradan dualarımızı ve desteklerimizi iletiyoruz."

Katılımcılar, etkinliğin sonunda Filistin'e yönelik dualarını göndererek, birlik ve beraberlik içinde dualarını yükselttiler. Bu gösteri, insanların Filistinli kardeşlerine duyduğu güçlü bağlılığı ve dayanışmayı bir kez daha göstermiş oldu.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

Etiketler :
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.