Kahramanmaraş Esnafı Güçleniyor: Başkan Güngör Çözüm Sunuyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Geçici Toptancılar Gıda Çarşısı'nda esnaflarla buluşarak talepleri dinliyor, çözüm odaklı çalışmalarını sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ekim 2023 16:13

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile birlikte Geçici Toptancılar Gıda Çarşısı’nı ziyaret ederek esnaflarla buluştu. Başkan Güngör, esnafların taleplerini dinleyerek çözüm odaklı çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

ESNAFIN SESİ: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇÖZÜM ÜRETİYOR

Ziyarette bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Geçici Toptancılar Gıda Çarşısı'ndaki esnaflarla samimi bir şekilde görüşerek, taleplerini tek tek not aldı. Başkan Güngör, “Esnaflarımızın sorunlarını anlamak ve çözüm üretmek için her zaman buradayız. Milletvekillerimizden yerel yöneticilere, tüm paydaşlarımızla iş birliği yaparak esnafımızın sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

baskan-gungor-esnafimizin-taleplerini-cozume-kavusturuyoruz.jpg

GEÇİCİ TOPTANCILAR GIDA ÇARŞISI: ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

Başkan Hayrettin Güngör'ün liderliğindeki Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Geçici Toptancılar Gıda Çarşısı'nı faaliyete geçirerek esnafların ticari faaliyetlerine destek oluyor. Bu proje, esnafların ekonomik gücünü artırarak şehrin ekonomisine katkı sağlıyor.

YEREL YÖNETİMİN GÜCÜ: ESNAFIN YANINDA DURMAK

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, esnafların güçlenmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Güngör ve beraberindeki heyet, esnafların yanında durarak şehrin ticari potansiyelini artırmaya yönelik projeleri hayata geçiriyor. Esnafın yanında olan bir yerel yönetim anlayışıyla Kahramanmaraş, ekonomik olarak daha da güçlenecek.

ESNAFIMIZIN GELECEĞİ İÇİN: SÖZ VERİYORUZ, YAPIYORUZ!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve ekibi, esnafların geleceği için ellerinden geleni yapıyor. Verdiği sözleri yerine getirerek, şehrin ticaretini ve esnafını daha ileriye taşımanın kararlılığını sergiliyor. Esnafın güçlenmesi, Kahramanmaraş'ın güçlenmesi demektir ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ediyorlar.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.