EXPO 2023 Kitap Fuarı'nda Kim Milyoner Olmak İster Şampiyonu, Göğercin'den Güçlü Hikaye!

EXPO 2023 Kitap Fuarı'nda umut dolu bir söyleşi! Rabia Birsen Göğercin, depremzedelere ilham verdi. Kitapseverleri bekliyoruz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Kasım 2023 11:35
EXPO 2023 Kitap Fuarı'nda Kim Milyoner Olmak İster Şampiyonu, Göğercin'den Güçlü Hikaye!

EXPO 2023 Kitap Fuarı, heyecan dolu söyleşilere ve etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kez sahneye Kim Milyoner Olmak İster'in şampiyon yarışmacısı Rabia Birsen Göğercin çıktı. Göğercin, Kahramanmaraş'ın hızla toparlanmasını ve insanların güçlü psikolojisini vurgulayarak depremzedelere umut aşıladı.

EXPO 2023 KİTAP FUARI: KİTAPSEVERLERLE BULUŞMA NOKTASI

Onikişubat Belediyesi'nin Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen Uluslararası EXPO 2023 etkinlikleri kapsamında gerçekleşen Kitap Fuarı, 12 Kasım'a kadar kapılarını açık tutuyor. Her gün 09.00 - 21.00 saatleri arasında ziyaretçilere kapılarını açan fuar, her yaş grubundan binlerce kitapseveri ağırlıyor. Yazarlar ve yayıncılar, fuara katılan kitapseverlerle buluşma fırsatı buluyor.

RABİA BİRSEN GÖĞERCİN: UMUDU TAZELEYEN İNSAN

EXPO 2023 Kitap Fuarı'nın içten ve samimi konuğu Rabia Birsen Göğercin, yaşadığı talihsiz kaza sonucu kolunu kaybetmiş olmasına rağmen pozitif bakışını vurgulayarak, depremzedelere umut aşıladı. Göğercin'in, "Bir gün iki kolum, iki bacağım olmasa bile ben eksik değilim" sözleri, yaşadığı zorlukları nasıl aştığını anlatarak izleyenlere ilham verdi.

KAHRAMANMARAŞ HALKININ GÜCÜ VE EXPO 2023

Söyleşide konuşan Rabia Birsen Göğercin, Kahramanmaraş'ta olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, EXPO 2023'ün muhteşem bir proje olduğunu belirtti. Kahramanmaraş halkının güçlü duruşunu ve hızlı toparlanmasını görmekten memnuniyetini dile getirdi. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek de Rabia Birsen Göğercin'e teşekkür ederek, EXPO 2023 Kitap Fuarı'nın farkındalık yaratmaya devam edeceğini belirtti.

Söyleşi sonrasında Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Rabia Birsen Göğercin'e EXPO 2023 sembol çiçeği sümbül takdim ederek günün anısını ölümsüzleştirdi. Kitap Fuarı, bu tür etkinliklerle hem bilgi paylaşımını arttırıyor hem de katılımcılara unutulmaz deneyimler sunuyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.