Kahramanmaraş'ın Belde Belediye Başkanlarından Tarihi Hizmetler: Hatıra Kitabı

Kahramanmaraş'ta 1960-2014 arasında görev yapmış belde belediye başkanlarının hizmetleri, "Türkoğlu Belediye Başkanları Hatıra Kitabı"nda ölümsüzleşiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Kasım 2023 19:36
Kahramanmaraş'ın Belde Belediye Başkanlarından Tarihi Hizmetler: Hatıra Kitabı

Kahramanmaraş'ta, 1960 ile 2014 yılları arasında görev yapmış belde belediye başkanlarının hizmetleri ve özgeçmişleri, Türkoğlu Belediyesi tarafından özel bir kitaplaştırma projesiyle anılmıştır.

"Türkoğlu Belediye Başkanları Hatıra Kitabı" adı altında yayınlanan bu kitap, geçmiş dönemlerde beldelerde hizmet veren belediye başkanlarının anılarını yaşatmayı amaçlamaktadır. Kitabın tanıtımı için düzenlenen bir toplantıda konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş'a hizmet etmiş tüm belediye başkanlarına teşekkürlerini sunarak, bu kitapla onların hizmetlerini gelecek kuşaklara taşımayı hedeflediklerini belirtti.

Okumuş, kendi görev yaptığı dönemi de kapsayan kitapta, 11 ilçe içerisindeki 55 beldenin Büyükşehir Belediyesi kurulduktan sonra belediye başkanlığı yapmış her ismin hizmetlerinin yer aldığını vurgulayarak, "Bugün burada toplanan belediye başkanlarımıza hazırladığımız kitabı takdim edeceğiz. Bu kalıcı bir kitap. Hikayelerimiz zihinlerde kalmasın, kitaplarda kalıcı olarak kalsın." şeklinde konuştu. Kitap çalışmasının, belde belediye başkanlarının yaptığı hizmetleri ölümsüzleştirmeyi ve gelecek nesillere aktarmayı amaçladığını belirten Okumuş, bu projenin belediyeler arasındaki dayanışmayı ve geçmişe duyulan saygıyı simgeliyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.