Başkan Okumuş'un Vefa Dolu Kitap Hediyesi: 55 Belde Belediye Başkanını Buluşturdu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 55 eski belde belediye başkanını bir araya getirerek anlamlı bir kitap hediye etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Kasım 2023 12:29
Başkan Okumuş'un Vefa Dolu Kitap Hediyesi: 55 Belde Belediye Başkanını Buluşturdu

Türkoğlu Belediye Başkanı ve Türkiye Belediye Başkanları Birliği Kahramanmaraş İl Temsilcisi Osman Okumuş, kentte 2014 yılı öncesi görev yapmış 55 belde belediye başkanını bir araya getirerek anlamlı bir etkinliğe imza attı. Başkan Okumuş, bu buluşma sırasında, katılımcılara hizmetleri içeren özel bir kitabı hediye etti.

whatsapp-image-2023-11-11-at-11-47-33.jpeg

"BELDE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZOR BİR MAKAMDIR"

Programın açılışında konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı ve Türkiye Belediye Başkanları Birliği Kahramanmaraş İl Temsilcisi Osman Okumuş, 2004-2014 yılları arasında belde belediye başkanlığı yaptığını belirtti. Başkan Okumuş, belde belediye başkanlığının ilçe veya il belediye başkanlığından daha zorlu bir süreç olduğunu vurgulayarak, bu görevin maaş ödemelerinden projeler üretmeye, beldenin ihtiyaçlarını karşılamaya kadar birçok zorluğu barındırdığını dile getirdi. Kendi liderlik anlayışını paylaşan Başkan Okumuş, belde belediye başkanlarının sadece görev süreleri boyunca değil, ömür boyu bu sorumluluğu taşımaları gerektiğini ifade etti.

whatsapp-image-2023-11-11-at-11-47-331.jpeg

"GEÇMİŞİ YÂD ETMEK VE DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİRMEK"

Konuşmasını sürdüren Başkan Okumuş, bu özel buluşmada geçmişe saygı gösterdiklerini ve aramızdan ayrılmış belde belediye başkanlarının yakınlarını, eşlerini ve çocuklarını misafir ettiklerini belirtti. Etkinliğin, dayanışma ve birlik ruhunu güçlendirmek adına önemli bir adım olduğunu vurgulayan Başkan Okumuş, birlikteliğin önemine değindi. Günümüzde birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde programa katılan herkese teşekkür etti ve birlikte güçlü olduklarını ifade etti.

whatsapp-image-2023-11-11-at-11-47-31.jpeg

whatsapp-image-2023-11-11-at-11-47-311.jpeg

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.