Erdoğan’dan dünyaya son uyarı: Dost elimizi tutun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Dünya Devletlerine adeta son uyarı niteliği taşıyan bir çağrı yaptı. Erdoğan, Türkiye’nin Dost elini tutanların pişman olmayacağını belirtti. Erdoğan: “Bütün bunlara rağmen bizimle hala siyasi ve ekonomik olarak uğraş...

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2017 12:05
Erdoğan’dan dünyaya son uyarı: Dost elimizi tutun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Dünya Devletlerine adeta son uyarı niteliği taşıyan bir çağrı yaptı. Erdoğan, Türkiye’nin Dost elini tutanların pişman olmayacağını belirtti. Erdoğan: “Bütün bunlara rağmen bizimle hala siyasi ve ekonomik olarak uğraşan kimi ülkeler olduğunu görüyoruz. Türkiye, dostlarına sadece faydası dokunmuş, kendisine husumet besleyenleri ise hep hayal kırıklığına uğratmış bir ülkedir. Bizim amacımız dostlarımızın sayısın arttırmaktır. Tüm samimiyetimizle dostluk elimizi uzatıyoruz. Bu eli tutan hiç kimse bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da pişman olmayacaktır.” Dedi.

VATANIMIZI CANIMIZ PAHASINA KORUYACAĞIZ

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95’inci yıl kutlamalarında verdiği resepsiyonda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’de yaşayan her vatandaşın ülkesine canı pahasına savunduğunu belirterek, Cumhuriyeti kurarken ki hedefin hala devam ettiğini söyledi.
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95'inci yıl kutlamaları Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki devlet erkânının Anıtkabir'i ziyaretiyle başladı. Aslanlı Yol'dan yürüyen heyet, daha sonra Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Ardından Misak-ı Milli Kulesi’ne geçildi. Misak-ı Milli Kulesi'nde Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları yazdı: "Aziz Atatürk, Büyük Zaferin 95'inci yıldönümünü bir kez daha iftiharla kutluyoruz. Kurtuluş Savaşı'mızın başarıya ulaşmasının müjdecisi olan bu tarihi zaferi Malazgirt'ten günümüze uzanan zorlu mücadele zincirinin çok önemli bir halkası olarak görüyoruz. 30 Ağustos'ta kazandığımız zaferden aldığımız güçle Cumhuriyetimizi kurarken hedefimizi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak olarak belirlemiştik. Türkiye çizdiğiniz hedefler doğrultusunda yoluna devam etmektedir. Sizin, aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin bizlere emaneti olan bu vatana canımız pahasına sahip çıkmayı sürdüreceğiz. Ruhunuz şad olsun."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.