Bakan Göktaş Açıkladı: 3,2 Milyar Lira Bugün Hesaplara Yatıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ekim ayında toplam 3.25 milyar TL değerinde yaşlı ve engelli aylıklarını hak sahiplerinin hesaplarına yatırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ekim 2023 12:58
Bakan Göktaş Açıkladı: 3,2 Milyar Lira Bugün Hesaplara Yatıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bugün yaptığı açıklamada, Ekim ayına ilişkin yaşlı ve engelli aylıklarının toplamda 3,25 milyar TL tutarında olduğunu belirtti. Bakan Göktaş, bu ödemelerin bugün itibarıyla hak sahiplerinin hesaplarına yatırıldığını ifade etti.

Bakan Göktaş, yaptığı açıklamada, "Bugün Ekim ayına ilişkin 3,25 milyar TL tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırıyoruz. Bu kapsamda yaklaşık 1,8 milyar TL tutarında yaşlı aylığı ödemesi ve 1,45 milyar TL tutarındaki engelli aylıkları hak sahiplerinin hesaplarına yatırılmıştır" dedi.

Ayrıca, engelli ve yaşlı vatandaşların toplumsal hayata tam katılımını sağlamak amacıyla geniş kapsamlı ve düzenli sosyal yardım programları geliştirdiklerini belirten Bakan Göktaş, "Engelli ve yaşlı vatandaşların eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata kadar her alandaki ihtiyaçlarına yönelik desteklerimiz devam edecektir. Hizmetlerimiz, insan odaklı ve hak temelli politikalar çerçevesinde yürütülmektedir" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.