'ZAMAN MAKİNESİ' KAHRAMANMARAŞ’TA

DERMATOLOG UZMAN DR. SELDA UZUN: “ZAMAN MAKİNESİ KONSEPTİ İLE YÜZ VE BEDENDE ÖNEMLİ ORANDA YENİLENME VE TOPARLANMA SAĞLANABİLİR” DEDİ.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Eylül 2015 12:30
'ZAMAN MAKİNESİ' KAHRAMANMARAŞ’TA

Dermatolog Uzman Dr. Selda Uzun, insan vücudunun başta yüz olmak üzere pek çok bölgesinde bütünsel bir gençleşme sağlayan ve kişinin hem güzelliğini hem de özgüvenini artıran “zaman makinesi” konseptinin artık Kahramanmaraş’ta da uygulanmaya başladığını söyledi. 
Dermatolog Uzman Dr. Uzun, “medikal estetik alanında güncellenen kavram ve uygulamalarda gelinen son noktalardan biri” olarak tanımladığı zaman makinesi konsepti ile yüz ve bedende önemli oranda yenilenme ve toparlanma sağlanabildiğini kaydetti.
Dermatolog Uzman Dr. Selda Uzun, “Uygulama ile kişilerin doğal görünümlerine son derece uyumlu ve bir o kadar da yan etkilerden uzak bir gençleşmeyi sağlayabiliyoruz. Biliyoruz ki, yılların etkisiyle hepimizin cildinde yaşanan doku yaşlanması sonucu dış görüntümüz hiçbir zaman gençken olduğu gibi değil. Ancak medikal estetik alanındaki gelişmeler biz doktorlara hastalarımızın daha önceki yaşlarındaki görüntülerini bir diğer deyişle eski güzelliklerini kazandırmamıza imkan veriyor. Zaman makinesi konsepti ile yaptığımız uygulama sonucu aynı anda pek çok bölgede cildin doku elemanlarına rejenerasyon yani yenilenme meydana geliyor” dedi.
Dermatolog Uzman Dr. Selda Uzun, bugüne kadar uygulanan sistemlerden tamamen farklı olarak, kas dokusu üzerinde elektriksel uyarı olmadan "Diatermik stimülasyon" gerçekleştirildiğini belirterek, ultrason ve monopolar radyofrekans ile gerekli bölgelerde yağ dokusunun kavite edildiğini ifade etti.

ÇATLAK VE SARKMALARA ZAMAN MAKİNESİ İLE SON
Uygulama sayesinde ciltteki selülit, çatlak ve sarkmalarda düzelme sağlandığına değinen Dermatolog Uzun, “Yeni teknoloji sayesinde cilt katmanları derinden yüzeye "water peeling" (su peeling) ile aydınlatılıyor, parlatılıyor, ölü derinin atılmasının yanı sıra, altın iğne teknolojisi ile tüm cilt katmanlarını yenileniyor” diye konuştu.

ZAMAN MAKİNESİ KAHRAMANMARAŞ’TA
Zaman makinesi konseptiyle tanıtılan uygulamayı Kahramanmaraş’ta hastalarının hizmetine sunduğunu duyuran Dermatolog Uzman Dr. Selda Uzun, aynı anda birden farklı uygulama sayesinde ciltteki izlerin azaldığını ve gözeneklerin kapanmaya başladığını söyledi. Dr. Selda Uzun, “Bütünsel bir gençleşme hedefleyenlere bu konsept ile pratik ve başarılı bir alternatif sunabiliyoruz. Uygulamanın ayrıntılarını biraz anlatmak gerekirse şunları söyleyebilirim. Zaman makinesi konseptinde haftada bir veya 2 olmak üzere seanslarımızı gerçekleştiriyoruz. Uygulamanın bitirilmesi için de yaklaşık 2 aylık bir zaman dilimine ihtiyaç var. Estetik uygulamalarda hastalarımızı en çok rahatsız eden sorunlardan bir tanesi sosyal yaşamlarından geri kalmaktır. Zaman makinesi konsepti ise son derece pratik uygulanabiliyor ve yan etkileri de aynı oranda son derece kısıtlı. Dolayısıyla uygulamanın gerçekleştirildiği 2 aylık zamanda hastalarımız sosyal yaşantılarına ara vermeksizin tedavilerini gerçekleştirebiliyor ki, bu da hastalarımın memnuniyetini artırıyor.”

"BIRAKIN ZAMAN SİZİN İÇİN GERİ İŞLESİN"
Dermatolog Uzman Dr. Selda Uzun, medikal estetik uygulamalarının mutlaka uzman bir doktor gözetiminde ve yeterli sıhhi koşulların sağlandığı bir klinikte yapılmasının önemine değinerek; “Bırakın zaman sizin için geri işlesin” dedi.

KAYNAK: İha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.