Yönetimsel problemlerimiz var

Aydınlık Oto gaz İşletme sahibi Remzi Aydınlık gazetemize yaptığı açıklamada dikkat çekici ifadelere yer verdi. Sanayinin yönetimsel sıkıntıları olduğunu belirten Aydınlık, LPG sistemlerine özel de bilgiler aktardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Eylül 2019 11:18
Yönetimsel problemlerimiz var

Otogaz sektörünün son yıllarda popüler olmaya başladığını belirten Aydınlık; “Sektörümüz son zamanlarda popüler olmaya başladı.  Buna neden olarak dizel araç fiyatlarının yüksek olması ve yakıt fiyatlarının artması oldu. İnsanlar daha ekonomik olan LPG sistemini araçlarına uygun görüyorlar. Şu anca ciddi bir LPG’ye yönelim var. LPG benzinden daha dayanıklı olduğu için vatandaşların artık tercih noktası oldu. Vatandaşlarımızın araçlarına LPG gaz ayarını en fazla 2 ayda bir yaptırması gerekiyor. Aracın LPG sistemi ve motor çalışma sistemi ile ilgili bütün verilere makinelerimizden erişebiliyoruz. Durum böyle olunca maksimum 2 ayda bir vatandaşların araçlarına LGP bakımı yaptırması gerekiyor ki araçlarının eksiklerini görebilsinler ve daha sağlıklı sürüş yapabilsinler. Dışarıya salınan kirli gazlara kadar müdahale edilebiliyor” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş sanayisinin iyi bir yönetime ihtiyacı olduğunu söyleyen Aydınlık, açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; “Kahramanmaraş’ımızın sanayisinin iyi bir yönetime ihtiyacı var. Yetkililerimiz küçük esnafımızın kalkınabilmesi için herhangi bir çalışma yapmıyor. Esnaf da git gide gerilemek zorunda kalıyor. Burada yeni yetişen ustalarımızın hepsi kiraya geçti. Kooperatifimizin yeni yetişen ustalarımıza iş kurma alanında yardımcı olması gerekiyor. Parası olan buradan dükkan alabiliyor. Memur adam buradan dükkan alıyor. Bu adamların sanayide ne işi var? Bu dükkanlara esnaflarımızın ihtiyacı var. Esnaflarımıza kira öder gibi dükkan imkanı sunmaları lazım. Şartlar bu şekilde olursa sanayi enflasyonu asla düşmez”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.