Yeni hizmet binasından Mehmetçiğe tam destek

Göksun Belediye Meclisi Mart Ayı Olağan Toplantısı, yeni inşa edilen Hizmet Binasında yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2020 16:12
Yeni hizmet binasından Mehmetçiğe tam destek

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın'ın birinci dönem projeleri arasında ilk sırada yer alan ve Göksun tarihinin ilk belediye hizmet binası olarak projelendirilip inşa edilen Yeni Hizmet Binası, belediyenin en üst karar organı olan Belediye Meclisi’nin Mart Ayı Olağan toplantısı ile faaliyete başladı.

yeni-hizmet-binasindan-mehmetcige-tam-destek3.jpg

Göksun Belediyesi tarafında öğle namazından önce Göksun Ulu Camiinde, İdlib şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutuldu. Ayrıca şehitlerimiz için okutulan Hatim için dua yapıldı.

yeni-hizmet-binasindan-mehmetcige-tam-destek2.jpg

Yeni Hizmet Binasındaki toplantı öncesinde ise, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’de gerçekleştirilen Bahar Kalkanı Harekatının başarıyla tamamlanması için dua edildi. İstiklal Marşımızın okunması ve Bayrağımızın göndere çekilmesinden sonra Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yeni Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın başkanlığında gerçekleştirildi.

yeni-hizmet-binasindan-mehmetcige-tam-destek1.jpg

Toplantıya, İlçe Kaymakamı Ejder Demir, Belediye Meclis Üyeleri, Mecliste gurubu bulunan siyasi partilerin ilçe başkanları, Kamu Kurum Amirleri ve STK başkanları katıldı.

yeni-hizmet-binasindan-mehmetcige-tam-destek5.jpg

Toplantının sonunda, Başkan Aydın ve Belediye Meclis Üyeleri, Türk Bayrağı açarak Bahar Kalkanı Harekatını başarı ile yürüten Türk Silahlı Kuvvetleri desteklerini gösterdiler.

yeni-hizmet-binasindan-mehmetcige-tam-destek4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.