Yarın Saat 07.00-10.00 Arasında: Kahramanmaraş'ta Bulunanlar!

ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi), 2023 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'na (2023-ALES/2) katılacak adayları ilgilendiren önemli bir duyuruyu açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ağustos 2023 11:31
Yarın Saat 07.00-10.00 Arasında: Kahramanmaraş'ta Bulunanlar!

Yapılan yazılı açıklamaya göre, sınava girecek adaylardan T.C. Kimlik Kartı'nda eksiklik veya hatalı bilgi bulunması nedeniyle sınava kabul edilemeyecek durumda olanlar için yarın özel bir düzenleme yapılıyor.

Yarın, 20 Ağustos 2023 Pazar günü, saat 07.00 ile 10.00 arasında, Kahramanmaraş, Yalova, Şanlıurfa, İzmir, İstanbul, Ankara, Adana ve diğer bazı illerde bulunan İl/İlçe Nüfus Müdürlükleri açık tutulacak. Bu müdürlüklerde T.C. Kimlik Kartı'nı kaybeden veya üzerinde fotoğrafı olmayan, nüfus cüzdanı eksikliği veya hatalı bilgi nedeniyle sınava kabul edilemeyecek adaylara "Geçici Kimlik Belgesi" verilecek.

ÖSYM'nin internet adresi üzerinden erişim sağlayan vatandaşlar, kendi illerinde açık tutulan nüfus müdürlüklerinin listesine ve bilgilerine ulaşabilecekler. Bu uygulama ile sınavın daha düzenli ve adil bir şekilde gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.