Vizyon, kalite ve yılların birikimi ile yine ilk 500’de yerini aldı

Kahramanmaraş’ta Abdul Kadir Kurtul tarafından 1990 yılında kurulan İSKUR Group, kısa zamanda üretim ve sanayi sektörlerinde her geçen gün başarı çıtasını yükseltti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Haziran 2019 20:13
Vizyon, kalite ve yılların birikimi ile yine ilk 500’de yerini aldı

Son olarak İstanbul Sanayi Odasının yaptığı araştırmada 2018 yılı verilerine göre ISO ilk 500’de 279’uncu sırayı alarak bir başarıya daha imza attı.

Tamamen yerli sermaye ile 1990 yılında pamuk, çırçır ve pamuk yağı sektörü ile yatırım yapan İSKUR, geldiğimiz noktada Kahramanmaraş’ta büyük bir istihdam ve ekonomi kaynağı olmuş durumda. En önemli sermayesinin entelektüel sermaye ve gelişime en açık kaynağının insan olduğunu vurgulayan İSKUR Group, Kahramanmaraş İlahiyat Fakültesinin de şehre kazandırılmasını sağladı.

35’i aşkın ülkeye ihracat gerçekleştirerek şehir ve ülke ekonomisine yüksek oranda katkıda bulunan İSKUR, ürünlerinin yüzde 75’inden fazlasını yurtdışına ihraç ediyor. İSKUR Group son olarak İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl yapılan araştırmada ilk 500 ihracatçılar 2018 sıralamasında Kahramanmaraş’ta 2’nci Türkiye genelinde ise 279’uncu sırayı aldı. Ekonomi saldırılarının hakim olduğu 2018 yılında yatırımlarına ara vermeden devam eden İSKUR, bununla birlikte sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek oldu. İSKUR, eğitim alanlarında hizmete açtığı tesisler, yaptığı bağışlar ve sponsorlukla her zaman örnek bir grup olmayı başarıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.