Vali Özkan’dan 2 şehit verdiğimiz Engizek dağında

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, 2 şehit verdiğimiz Engizek Dağı’nda elleri tetikte görev yapan ve teröristlerin izini süren Mehmetçiği ziyaret ederek onlara moral verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Temmuz 2018 15:45
Vali Özkan’dan 2 şehit verdiğimiz Engizek dağında

Kahramanmaraş Vali Vahdettin Özkan, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, İl Jandarma Komutanı Albay Cafer Öz ve İl Emniyet Müdürü Doğan İnce eşlik etti.

k1-057.jpg

Askeri helikopterle çatışmanın yaşandığı Engizek Dağı Kazıktepe mevkiini havadan inceleyen Vali Özkan ve beraberindekiler, daha sonra 2 şehit verdiğimiz ve 4 de yaralımızın olduğu bölgeye indi. Vali Özkan, bölgede incelemelerde bulunarak İl Jandarma Komutanı Albay Cafer Öz’den bilgiler aldı. Vali Özkan ve beraberindekiler, görev başında olan Mehmetçiklerle de bir süre sohbet etti.

k4-005.jpg

2 ŞEHİDİMİZ VARDI

Çağlayancerit İlçesinin Engizek Dağı kırsalında güvenlik güçler le PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada, 1 uzman çavuş le 1 de güvenlik korucusu şehit olurken 4 asker de yaralanmıştı. Engizek Dağı’nın Çağlayancerit İlçesi sınırlarında kalan Kazıktepe mevkiinde güvenlik güçler ve korucuların düzenlediği operasyon sırasında PKK’lı teröristlerle sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada, teröristlerin roketatarlı saldırısı sonucunda 25 yaşındaki Uzman Çavuş İsa Özkan’la Güvenlik Korucusu Fatih Güngör Şehit olurken 4 asker de yaralanmıştı.

k3-023.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.