Uzun Süredir Kullanılmayan 17 Katlı Otelde Çıkan Yangın Korku Dolu Anlar

Gaziantep'te atıl durumda olan 17 katlı bir otelde meydana gelen büyük çaplı yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ağustos 2023 23:33
Uzun Süredir Kullanılmayan 17 Katlı Otelde Çıkan Yangın Korku Dolu Anlar

Gaziantep'te kullanılmayan 17 katlı otelde çıkan büyük çaplı yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

UZUN SÜREDİR ATIL OLAN OTELDE YANGIN ÇIKTI

Gaziantep şehrinde, Organize Sanayi Bölgesi'ne yakın bir konumda bulunan ve uzun süredir kullanılmayan 17 katlı otelde yangın meydana geldi. Otelin uzun bir süredir kullanımda olmadığı biliniyor. Yangının başlamasının ardından hızla büyüdüğü ve üst katlara sıçradığı bildirildi.

İTFAİYE EKİPLERİNİN HIZLI MÜDAHALESİ

Olayın ihbar edilmesi üzerine Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri hızla olay yerine ulaştı ve yangına müdahale etti. Yangının büyümesinin önüne geçmek için yoğun çaba sarf eden itfaiye ekipleri, 2 saat süren müdahale sonucunda yangını kontrol altına aldı.

otel-yangini.jpgotel-yangini.jpg

SOĞUTMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yangın kontrol altına alındıktan sonra ekipler, soğutma çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. 15 itfaiye aracı ve 45 personelin yangına müdahale ettiği bildirildi. Ekipler, olası tekrar alevlenmelerin önüne geçmek ve çevreye yayılabilecek tehlikeleri engellemek için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

ATIL OTELİN GEÇMİŞİ

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde, Adana ve Kahramanmaraş karayolları kavşağında bulunan otel, sahiplerinin borçları nedeniyle icralık hale gelmiş ve yabancı bir banka tarafından el konulmuştu. 2017 yılından beri hizmet dışı olan otel, yangın öncesi atıl durumdaydı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.