Ücretsiz ve Güvenilir Uzak Masaüstü Yazılımı: AnyDesk!

AnyDesk Software firmasınca geliştirilen AnyDesk, hızlı bir uzak masaüstü yönetim ve bağlantı programıdır.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Temmuz 2023 18:40
Ücretsiz ve Güvenilir Uzak Masaüstü Yazılımı: AnyDesk!

TeamViewer’a rakip olarak geliştirilen günümüz piyasasında önemli bir pazar payı sahibi haline gelmiştir.

C++ dilinde geliştirilen AnyDesk, Windows, iOS, Android, Linux, MacOS, Raspberry Pi ve Chrome OS platformlarından sorunsuz şekilde çalışabilmektedir. Masasüstü, telefon veya tablet fark etmeksizin bu yazılım sayesinde farklı cihazlar arasında bağlantıları daha kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz. AnyDesk rakibi TeamViewer gibi kurulum gerektirmeden dahi hızlı şekilde uzak masaüstü bağlantısını sağlayabilecek niteliktedir.

Sade ve kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kolay bir kullanıma sahip AnyDesk’te 9 sayıdan oluşan ID numaraları aracılığıyla kolayca bağlantı kurulabilmektedir. Program açıldıktan sonra ilgili ID numarasının iletilmesi ve bağlantı işleminin kabul edilmesi uzak bağlantının kurulması için yeterli olmaktadır.

Temelde iki bilgisayar, tableti ve telefonu birbirine bağlayarak işlemlerin yönetilmesini olanaklı kılan AnyDesk ile gerekli yönetim izinlerini alarak cihazlarda tam kontrol sahibi olabilirsiniz. Milyonlarca kullanıcısı olan daha çok küçük ve orta büyüklükteki 170.000’den fazla kayıtlı şirket tarafından kullanılmaktadır. Türkçe’nin de olduğu çok sayıda dil için destek hizmetinin sunulduğu program sayesinde uzaktan destek, yönetim, kontrol, çevirimiçi işbirliği gibi birçok hizmeti sunabilirsiniz.

AES 256 bit güvenli şifreleme algoritmaları, TLS, (2FA) 2 Faktörlü Doğrulama özelliği ve IAM ile yetkisiz veri erişimlerinin engellenmesi gibi yüksek güvenlik önlemlerinin olduğu yazılımda güvenli şekilde dosya transferleri yapabilirsiniz. Yazılımdaki tek oturum açma özelliğini kullanarak parolaların kırılmasını engelleyebilir, erişim yönetimi ile de listenizdekileri erişime engelleyebilir veya onaylayabilirsiniz. Hassas verilerin yetkisiz kişilerce erişilmesini engelleyebileceğiniz yazılımda oturum günlüklerini takip ederek, erişim etkinliğini gözlemleyebilirsiniz.

Kişiselleştirilebilir arayüzü ile farklı avantajlar sunan AnyDesk ile sağlanan bağlantıları dilerseniz video olarak kaydedebilirsiniz. Bağlantıları sesli hale getirebilir veya sesi kapatabilirsiniz. Özel istemci oluşturabileceğiniz programla kendi logonuzu ekleyebilir, alan adınızı veya takma adınızı kullanabilirsiniz. Bulut tabanlı sistemler ile entegre olabilen AnyDesk tüm bu özellikleri sayesinde UltraVnc, Hamachi ve ’dan daha çok tercih edilir hale gelmiştir.

Anydesk yazılımının bazı avantajları ;
• Çoklu platform desteği
• Minimum sistem gereksinimleri ile çalışma
• Ekran kayıt özelliği
• Sesli bağlantı ve kayıt özelliği
• Yüksek güvenlik önlemleri
• Özel istemci oluşturabilme
• Erişim yönetimi
• Kendi adınızı ve logonuzu kullanabilme

AnyDesk ve diğer uzak masaüstü yazılımların güncel sürümlerini yazılım kütüphanesinin yeni adresi sitesinden indirebilirsiniz.

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.