Ücretsiz İç Mimar Desteği Uygun Fiyat ve Kalite

Bölgenin en büyük AVM’si Tütüncü AVM’de kampanyalar bitmek bilmiyor. A’den Z’ye her üründe çok büyük kampanyaların olduğu, ödemede ise kolaylıkların sağlandığı AVM, yeni yuva kuracakları alışverişe bekliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2021 21:43
Ücretsiz İç Mimar Desteği Uygun Fiyat ve Kalite

SİZ YUVA KURUN BİZ SİZİN İÇİN TÜM KOLAYLIKLARI SAĞLARIZ

Bölgenin en büyük AVM’si Tütüncü AVM’de kampanyalar bitmek bilmiyor. A’den Z’ye her üründe çok büyük kampanyaların olduğu, ödemede ise kolaylıkların sağlandığı AVM, yeni yuva kuracakları alışverişe bekliyor.

img_0094.jpg

HEDEF DAHA DA BÜYÜMEK

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 bir çok sektörde etkisini sürdürmeye devam ediyor. Bu süreçte, bir çok büyük işletme kapanırken bir çoğunda personel çıkararak küçülmeyi tercih etti. Yeni normalleşme süreci ile birlikte ayakta kalan işletmeler ise büyük hedefler belirleyerek hem işini daha da büyütmek, hem de, istihdama ve şehir ekonomisine katkı sağlamayı planlıyor.

COVİD-19 VE NORMALLEŞME

Kahramanmaraş’ın ve bölgenin en kapsamlı alışveriş merkezi Tütüncü AVM, dev kampanyalarına kaldığı yerden devam ediyor. Tütüncü AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Bayraktar, Covid-19 ve normalleşme sürecini, şehir ekonomisini, teşvikleri ve Tütüncü AVM’nin her bütçeye uygun kampanyalarını gazetemize anlattı.

CİDDİ ANLAMDA ETKİLENMEDİK

Bayraktar konuşmasına Korona virüsün etkisini anlatarak başladı. Tüm dünyanın sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ileri süren Bayraktar,

“Covid-19 hemen hemen tüm işletmeleri ve tüm insanları etkiledi. Kimileri maddi, kimileri isi manevi zorluklar yaşadı. Bir çok işletme kapandı. Bir çok insanımız işsiz kaldı. Tüm dünyadaki iş sektörü etkilendi. Tütüncü AVM olarak biz etkilenmedik desek yalan olur. Etkilendik ama ciddi anlamda etkilenmedik.

HİÇ BİR PERSONELİMİZİ ÇIKARMADIK

Hiçbir personelimizi işten çıkarmadık. Bizim yaptığımız iş içerisinde çok fazla sektör olduğu için bazı sektörler çok etkilendi bazıları ise hiç etkilenmedi. Mesela beyaz eşya ve küçük ev aletleri sektörü etkilenmedi. Satışlarımız hiç durmadan devam etti. Fakat düğün salonları kapalı olduğu için mobilya ve perde sektörlerinde etkilendik. Zor bir süreçten geçtik. Alacağımız tedbirlerle birlikte umarım o günleri tekrar yaşamayız. Yeni normalleşme ile birlikte dev kampanyalarımız kaldığı yerden devam ediyor” dedi. Öte yandan Bayraktar, Pandemi sürecinde e-ticaret satışlarının da çok iyi olduğunu dile getirdi.

UYGUN FİYAT VE KALİTE

Tütüncü AVM’yi diğer AVM’lerden ayıran en büyük özelliğin kalite ve uygun fiyat olduğunu belirten Bayraktar,

“Uygun fiyatlara kampanya yapıyoruz diye kalitesiz ürün sattığımız düşünülmesin. Sattığımız ürünün her zaman arkasındayız. Kaliteden ödün vermeden vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Sattığımız bütün paketlerimiz İnegöl mobilyasıdır. Mobilya sektöründe iddialı olduğumuzu tekrar belirtiyorum.

ÜCRETSİZ İÇ MİMAR HİZMETİ

Tütüncü AVM’nin diğer bir farkı ise; bölgenin en kapsamlı alışveriş merkezi olmasıdır. Başka bir AVM’de bulamayacağınız ürünleri bulabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti ise çok hassas noktamız. Taşıma, sevkiyat açısından müşterilerimizin evine asansörlü hizmet veriyoruz. Tütüncü AVM bir de iç mimarla çalışır. Kahramanmaraş’ta hiçbir AVM’de olmayan bir farkımız bu. Müşterimiz çeyiz almaya geldiğinde ücretsiz iç mimarlık hizmeti veriyoruz. İç mimarımız müşterilerimizin evine giderek bir render oluşturur ve daha sonra çeyiz ve mobilya seçerken onlara yardımcı olur” ifadesini kullandı.

SİZ YUVA KURUN, BİZ SİZİN İÇİN TÜM KOLAYLIKLARI SAĞLARIZ

Bayraktar son olarak hükümetin sosyal hayatı desteklemek adına açıkladığı kredilerin sektörü etkilerini anlattı. 3 devlet bankası ile anlaşmalı olduklarını ifade eden Bayraktar,

“Kredi ile alışveriş yapmak isteyen müşterilerimiz, alışverişlerini tamamladıktan sonra bankaya sadece imza atmak için gidiyorlar. Bu da müşterilerimiz için büyük bir kolaylık. Kredi paketleri 6 ay ötelemeli ve 60 aya kadar vadeli olması ise vatandaşlarımıza rahat bir alışveriş yaptırıyor. Kredisi onaylanmayan müşterilerimiz için de büyük ödeme kolaylıkları sağlıyoruz” dedi.

Bayraktar,

“Siz yuva kurun biz sizin için tüm kolaylıkları sağlarız” diyerek sözlerini noktaladı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.