Tütüncü’ye uğramadan ÖTV indiriminden faydalanmayın

Enflasyonla mücadele kapsamında geçtiğimiz yıl başlayan ÖTV ve KDV indirimlerinde sona gelindi. Beyaz eşya, mobilya ya da otomobil almayı düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2021 21:44
Tütüncü’ye uğramadan ÖTV indiriminden faydalanmayın

Kahramanmaraş’ın en kapsamlı alışveriş merkezlerinden olan Tütüncü AVM, ÖTV kampanyasına bir kampanya daha düzenleyerek evlenmek isteyen vatandaşlara büyük kolaylıklar sağlıyor. Gazetemize açıklamalarda bulunan Tütüncü AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Bayraktar, vatandaşların elini çabuk tutması gerektiği çağrısı yaptı. Bayraktar; “Devletimizin uygulamış olduğu yüzde 10’luk ÖTV indirimi bu ayın sonu itibariyle bitiyor. Yüzde 8 olan KDV’ler yüzde 18’e çıkıyor.

tutuncu’ye-ugramadan-otv-indiriminden-faydalanmayin3.jpg

Bu indirim piyasaların hareketlenmesi için ortaya koyulmuştu ve nitekim de piyasaların biraz daha canlanmasını sağladı. Şu anda son günleri yaşanıyor. Son 5 günde de yoğun bir ilgi var. Müşterilerimiz indirimden faydalanmak adına geliyorlar. Son günleri vatandaşlarımızın iyi değerlendirmeleri gerekiyor. Tütüncü AVM olarak bütün ürünlerimizde indirimlerimiz mevcut, buna birde devletimizin indirimini kullanıyoruz. Özellikle düğün mevsiminde ürünleri indirimli almak büyük avantaj sağlıyor. Vatandaşlarımızın bu süreci hızlı bir şekilde değerlendirmesini öneriyoruz” dedi.

tutuncu’ye-ugramadan-otv-indiriminden-faydalanmayin2.jpg

BİR EVİN BÜTÜN İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORUZ

Bir evin bütün ihtiyaçlarını Tütüncü AVM bünyesinde barındırdıklarını belirten Bayraktar; “Tütüncü AVM olarak evlenecek kardeşlerimizin ne ihtiyacı varsa bünyemizde barındırıyoruz. Bu anlamda ÖTV indiriminden de faydalandıkları zaman düğün paketleri içerisinde çok büyük kazanç elde edecekler. Bunu vatandaşlarımızın değerlendirmesini istiyoruz. Asgari ücretli bir vatandaşımız bu kampanyadan faydalandığında bütün alışverişini yaptığı zaman ortalama 10 bin lira gibi bir kara geçiyor. Bu da 5 aylık maaşı demek, yani 5 aylık maaşının kazanımını sağlıyor” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

tutuncu’ye-ugramadan-otv-indiriminden-faydalanmayin1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.