Tütüncü AVM’de kampanyalar devam ediyor

Kahramanmaraş’ın yerli firmalarından Tütüncü AVM kurban bayramı öncesi kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2021 21:44
Tütüncü AVM’de kampanyalar devam ediyor

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Tütüncü AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Bayraktar, yaklaşan kurban bayramı öncesi birçok kampanyaları olduğunu söyledi.

Her bütçeye uygun ürünleri kampanyalı şekilde satışa sunduklarını belirten Bayraktar; “Tütüncü AVM olarak bünyemizde her vatandaşın bütçesine uygun bir evin bütün ihtiyaçları var. Biz Kahramanmaraş’ın en eski kuruluşlarındanız. Bir çeyizin içerisinde olması gerekenler olarak bünyemizde yün, ev tekstili, perde, sandık, manifatura, gibi birçok ürün var. Mobilya çeşitleri, halılar beyaz eşya, küçük ev aletleri, zücaciye gibi ürünleri de vatandaşlarımız ile buluşturuyoruz. Aynı zamanda gelinlik, bindallı ve abiye olarak da vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Mağazamızın 4 katını mobilya reyonları olarak ayırdık. Bir eve ne gerekse hepsi Tütüncü AVM’nin bünyesinde bulunmaktadır” dedi.

tutuncu-avm’de-kampanyalar-devam-ediyor1.jpg

KURBAN BAYRAMINDA BÜYÜK İNDİRİMLER

Yaklaşan Kurban Bayramı’nda vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaları adına büyük indirimler yaptıklarını belirten Bayraktar; “Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla çok iyi kampanyalara yer verdik. Şu anda ciddi anlamda müşterilerimize destek olmak adına kampanyalar geliştirdik. Ürünlerimizin birçoğunu maliyetine satışa sunduk. Musullu Et Makinası 849 liradan satışa çıktı. Piyasalarda ciddi anlamda tercih edilen bir ürün. Fakir’in et makası 748 lira olarak raflarda yerini aldı. Et makinası grubunda bir de Gold Master var, o da yine Fakir ile aynı fiyat. Bu ürünlerin fiyatları şu anda çok iyi bir indirimde. Kurban bayramı kampanyamızda derin dondurucularımızda büyük indirimler var. derin dondurucular artık bir evin olmazsa olmazı haline geldi. Vestel’in Regal 6 çekmeceli derin dondurucusu bin 99 liradan satışa çıktı. Kurban bayramı özel kampanyalarımız bu şekilde devam ediyor. Diğer kampanyalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu anlamda gelinlik abiye reyonlarımızda abiyelerimiz 99 liradan başlayan fiyatlarla. Gelinlik-nişanlık 299 liradan başlıyor. Bindallılar da 49 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Perde ve ev tekstili katımızda çılgın fiyatlar belirledik. Perde satışlarımız 9.90’dan başlıyor. Kanepelerimizde 399 liraya satışa sunuyoruz. Bayramda misafirlerine daha şık bir oda tasarlamak isteyenler için kaçınılmaz bir fırsat” ifadelerini kullandı.

tutuncu-avm’de-kampanyalar-devam-ediyor3.jpg

ARTIK AVİZE SATIŞLARI DA VAR

Açıldığı günden bugüne bütün eksiklerini tamamlayarak kalite çıtalarını yükselttiklerinin altını çizen Bayraktar, devam eden açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Açılışımızdan sonra vatandaşlarımızın da talepleri ile kendimizi yenileyerek devam ettik. Açılış yaptığımız günden bu yana kendimizde eksik gördüğümüz ne varsa tamamlayarak yolumuza devam ediyoruz. Son olarak avize sektörüne giriş yaptık. Vatandaşlarımız da bunu çok güzel karşıladı. Mobilyasını alan vatandaşlarımız mobilyasına uygun bir avize seçebiliyor. Bu konuda büyük bir adım attığımıza inanıyorum. Avizelerimiz de 49 liradan başlayan fiyatlarla müşterilerimizin karşısına çıktı. Bizim bu sektörde iddialı olduğumuzu vatandaşlarımız rahatlıkla görebilir”

tutuncu-avm’de-kampanyalar-devam-ediyor2.jpg

tutuncu-avm’de-kampanyalar-devam-ediyor4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.