TÜRKOĞLU’NDE BİLİŞİM VE TEKNOLOJİ SERGİSİ

Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun İlçemiz Türkoğlu Ortaokulunun Bilim ve Teknoloji Haftası dolayısıyla hazırladığı ‘’Bilişim ve Teknoloji Sergisi’’ açılışını yaptı;

Yayınlanma:
Güncelleme: 00 0000 00:00
TÜRKOĞLU’NDE BİLİŞİM VE TEKNOLOJİ SERGİSİ

Türkoğlu Ortaokulu Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Oğuzhan Şimşek tarafından yönlendirilen öğrenciler Bilim ve Teknoloji Haftası dolayısıyla "Bilişim ve Teknoloji" konulu bir sergi hazırladı. 5.sınıfların Bilişim ve Teknoloji alanında ortaya koyduğu cihazlar ile 6, 7 ve 8. sınıfların araştırma projelerinden oluşan sergi oldukça ilgi gördü.

Öğrencileri ve Okul idaresini tek tek tebrik eden Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun, proje stantlarını gezerek öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldı; Kaymakam Akkoyun,  Köylere Hizmet Götürme bütçesinden yaptırarak, idarecileri, öğretmenleriyle genç ve dinamik bir kadroyu görevlendirdiğimiz Türkoğlu Ortaokulunda altı ay gibi kısa bir sürede başarılı çalışmaların yapılması, güzel bir okul ikliminin oluşması, Türkoğlu adına bizi çok sevindirmiştir.’’ dedi.

"Bilişim ve Teknoloji Sergisi" Etkinliği başta Türkoğlu Kaymakamı Sayın Tuncay Akkoyun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İbrahim Kuyubaşıoğlu olmak üzere İlçe İdari Amirleri, Türkoğlu Ortaokulu öğretmenleri, öğrencileri ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ramazan AYDIN- K.MARAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.