Türkoğlu’nda vatandaşlar ittifak’ına sahip çıktı

MHP Türkoğlu İlçe Başkanı Mustafa Ardıç gazetemize yaptığı açıklamada seçim çalışmaları sırasında AK Parti Teşkilatı ile kol kola yürüdüklerini söyledi. Ardıç; “44 mahallemizde çalmadığımız kapı kalmadı” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2024 12:51
Türkoğlu’nda vatandaşlar ittifak’ına sahip çıktı

Türkiye’nin iki büyük devlet adamının aldığı kararlar doğrultusunda çalışmalarını yürüttüklerini belirten Ardıç; “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli gibi 2 büyük devlet adamının aldığı kararlar doğrultusunda çalışmalarımızı yürüttük. Bizim liderlerimize sadakatimiz bütün Dünyaya örnektir. Liderlerimizin işareti bizim için emirdir. Biz de bu işareti emir olarak gördük ve Cumhur İttifakı’nın ülkemizin bekası için doğru bir kara olduğunu savunduk ve bu doğrultuda seçmenlerimize anlattık. Türkoğlu’nda partilerimizin tabanları hemen hemen aynıydı. Türkoğlu’nda AK Parti Cumhur İttifakı Adayı Osman Okumuş Bey’i destekledik. Çalışmalarımızda AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Veli Ünlü ile birlikte kol kola yürüdük. Belediye Başkan Adayımız ve İlçe Başkanımız ile beraber kapı kapı gezdik. 44 mahallemizde çalmadığımız kapı kalmadı. Olumlu bir geri dönüş aldık. Parti tabanlarında çok güzel karşılık bulduk. Seçmenlerimiz kararlarını net bir şekilde verdiler.  Seçmenlerimize Cumhur İttifakı’na sahip çıkmaları konusunda ne kadar teşekkür etsek azdır. Türkoğlu’muz için, Kahramanmaraş’ımız için, Türkiye’miz için hayırlı olsun diyoruz”dedi.

“MESELE BEKA MESELESİ” DEDİK

Seçim çalışmaları sırasında vatandaşlara BEKA meselesi hakkında bilgilendirmelerde bulunduklarını belirten Mustafa Ardıç, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; “İttifak Sürecinde Beka’yı sık sık vurguladık. Bu ülke kolay kazanılmadı. Parayla aldığımız bir metrekare yeri nasıl savunuyorsak, bedelini kanla ödediğimiz bu kutsal toprakları da sonuna kadar savunacağız. Bundan sonraki süreçte liderlerimize bağlıyız. Liderimiz ne derse sonuna kadar yanındayız. Tavandan tabana Cumhur İttifakı’nın arkasındayız. Halkta da bu imaj oluştu. Gerçek bir beka meselesi olduğunu artık herkes anladı. Geç anlayanlar da oldu ama onların da sevgisini kazandık. Devletimizin ve İttifakımızın sonuna kadar yanındayız”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.