Türkoğlu’nda asırlık yatırım! Şekeroba'ya Millet Bahçesi

Türkoğlu’nda farklı çıkışlara ve devasa projelere imza atan Belediye Başkanı Osman Okumuş, ülkenin ekonomi anlamında içinde bulunduğu zor süreçte yine bir farkındalığa imza attı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mart 2020 16:59
Türkoğlu’nda asırlık yatırım! Şekeroba'ya Millet Bahçesi

Şekeroba mahallesinde bölgeye hitap edecek düzeyde 400 dönümlük alana millet bahçesi çalışmalarına start veren Başkan Okumuş, müjdeyi sosyal medya hesabından verdi. Yarı olimpik yüzme havuzu, düğün salonu, taziye evi, oyun grupları ve fitness aletleri, ayrıca 5 km uzunluğunda yürüyüş ve bisiklet yolunun olacağı millet bahçesi yeşil alanları ile de dikkat çekiyor.

turkoglu’nda-asirlik-yatirim!-sekerobaya-millet-bahcesi1.jpg

Çalışmaları yerinde inceleyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman OKUMUŞ; “Bölgenin en büyük parklarından birine başladığımız Şekeroba mahallemizdeki Türkoğlu Millet Bahçesi, hem Şekeroba mahallemize hem de bölgeye hitap edecek harika bir proje olacaktır.

turkoglu’nda-asirlik-yatirim!-sekerobaya-millet-bahcesi2.jpg

BİR YIL İÇERİSİNDE BİTECEK

Millet Bahçesini bir yıl içerisinde bitireceğini belirten Başkan Okumuş; “Buraya daha önce büyük bir kompleks yaparak vatandaşlarınızın hizmete açtığımız Spor kompleksinin hemen yanına yapacağımız yarı olimpik yüzme havuzu, düğün salonu, bay ve bayanlarımıza hizmet edecek taziye evi, bol bol oyun grupları ve fitness aletleri, beş metre genişliğinde yürüyüş ve bisiklet yollarının yanı sıra binlerce ağaçların olduğu ormanlık bir alan oluşturarak iyi bir yaşam alanı yapacağız. Şekerobalı hemşehrilerime hayırlı olsun. Teknik ekibime teşekkür ediyorum”

turkoglu’nda-asirlik-yatirim!-sekerobaya-millet-bahcesi4.jpg

EKSİK KALAN YOL TAMAMLANIYOR

Türkoğlu’nda 5 milyonluk ihale neticesinde eksik kalan yol çalışmaları da devam ediyor. Başkan Okumuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hayırlı olsun temennisinde bulundu.

turkoglu’nda-asirlik-yatirim!-sekerobaya-millet-bahcesi3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.