Türkoğlu’na yeni lezzet, Acıcık çiğköfte

Türkoğlu’nda Acıcık Çiğköfte İşletme Sahibi Kürşat Türk, çiğköfte sektöründe yetersizlik olduğunu ve buna bağlı olarak gerekli adımları atarak yerinde bir yatırım yaptıklarını belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2019 12:12
Türkoğlu’na yeni lezzet, Acıcık çiğköfte

Türkoğlu’nda çiğköfte sektöründe yetersizlik olduğunu ve buna bağlı olarak gerekli adımları atarak yerinde bir yatırım yaptıklarını belirten Acıcık Çiğköfte İşletme Sahibi Kürşat Türk, faaliyet alanlarını genişleterek Türkoğlu’nda farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Türk, uzman personel ekibi ile farklarını ortaya koymaya çalıştıklarını belirterek; “Acıcık adlı çiğköfte firmasının Türkoğlu Bayiliğini aldık. İstanbul kökenli bir firma olan Acıcık, Türkiye genelinde kendisini ispatlamış bir firmadır. Çiğköfte hizmetimiz ile beraber tost, kahve, sıcak ve soğuk içecekler ve fast food gibi ürünler ile de hizmet vermeye karar verdik ve işletmemizi Türkoğlu’muza kazandırdık. Türkoğlu’nda özellikle çiğköfte sektöründe açık vardı. Biz de içinde bulunduğumuz ekonomik durumları da göz önüne alarak çok fazla açılmadan yatırımımızı bu alanda gerçekleştirdik. Türkoğlu’nda paket servis olayı daha yaygın olduğu için bu alanda uzman personel ekibi ile farkımızı ortaya koymaya çalıştık” dedi.

turkoglu’na-yeni-lezzet,-acicik-cigkofte1.jpg

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Türkoğlu vatandaşının işletmelerine yoğun ilgi gösterdiğine değinen Türk; “Biz işletmemizi faaliyete geçirdiğimizde sadece tanıdıklarımız yoğun ilgi göstermişti. Ancak geldiğimiz noktada Türkoğlu genelinden yoğun bir talep var. Bu kadarını biz de beklemiyorduk ama talebin yoğun olması bizi gerçekten çok mutlu etti. Özellikle paket servis konusunda hızlı olmaya gayret ettiğimiz için beklediğimizin üzerinde bir ilgi söz konusu” dedi.

turkoglu’na-yeni-lezzet,-acicik-cigkofte2.jpg

GELMENE GEREK YOK, ARA GELSİN, HER AYIN 15’İNDE KAMPANYA

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik olumsuzluklara rağmen yatırım yaptıklarını belirten Kürşat Türk, temkinli adımlar atarak yerinde hamleler geliştirdiklerini söyledi. Türk; “Ekonomi anlamında ülke olarak zor zamanlar geçirdiğimiz şu günlerde temkinli adım atarak, ince eleyip sık dokuyarak bu yatırıma imza attık. Harcamalarımızda kesinlikle aşırıya kaçmamaya özen gösterdik. Şu anda işyerimiz 3 katlı, ama üst katını daha faaliyete geçirmedik. Üst katımız için de kafeterya tarzında bir dizayn proje edeceğiz. Öğrencilerimizin de cebini düşünerek dürüm-ayran 4 lira olarak imkan sağladık. Her ayın 15’ine özel kampanyamız var. Diğer günlerde kilosu 30 lira olan çiğköftemizi ayın 15’inde 20 liradan veriyoruz. Burada dikkat çekmek istediğim diğer konu; her ayın 15’indeki kampanyamızda ‘gel al’ diye bir olay yok. Kapıya kadar servislerimiz de mevcut. Bizim en önemli farkımız sevişlerimizi kendimiz yapıyoruz ve birebir ilgileniyoruz. Değişen zamana göre de planlamalarımızı devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

turkoglu’na-yeni-lezzet,-acicik-cigkofte3.jpg

RAMAZAN AYINDA ÖZEL PROGRAMLAR DÜZENLENECEK

Ramazan ayına hazırlık yaptıklarını belirten Türk açıklamalarının devamında şu sözlere yer verdi; “Ailelerimizin rahat hareket edebileceği şekilde alt katımızı da hizmete açtık. Üst katımızı da yakın zamanda hizmete açacağız ve Türkoğlu’na hizmet etmeye tam gaz devam edeceğiz. Aynı zamanda çocuğu ile gelen ailelerimiz için bir oyun parkı düşünüyoruz. Ramazan ayında öğrencilerden dolayı öğle vakti açık olacağız. Aynı zamanda İftar programları ile de Türkoğlu’muza renk katmayı hedefliyoruz. Ailelerimizin Ramazan Ayı planlamalarına bizleri de dahil etmelerinden memnuniyet duyarız”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.