TÜRKOĞLU KAYMAKAMLIĞI PROJE BAŞVURUSUNA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun’un gözetiminde Kaymakamlık AR-GE birimi tarafından hazırlanan 8 adet projenin başvurusu yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 00 0000 00:00
TÜRKOĞLU KAYMAKAMLIĞI PROJE BAŞVURUSUNA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

 2012 yılında Kaymakamlığımız tarafından yapılan projelerle ilçemize büyük oranda maddi girdi sağlanmıştı. 2013 yılında da katkıların giderek artması için çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Bu kapsamda Kaymakamlık ar-ge birimince;

AB Eğitim ve Gençlik Programlarına 2, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına 2, Gençlik ve Spor Bakanlığına da 4 Proje hazırlanarak toplam 8 proje  sunulmuştur.

Kaymakamlık Ar-ge birimi tarafından hazırlanan; Hayat boyu öğrenme projesi kapsamında Avrupa’daki bağcılık uygulamalarının araştırılması konusunda  ‘’Avrupa’daki Bağcılık Uygulamaları Projesi’ ’ Aynı kapsamda , ‘’Avrupa’da Yenilenebilir Enerji Uygulamaları Projesi’’  hazırlanmıştır.

                Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına sunulmak üzere hazırlanan, Özellikle  kız çocuklarının okullaştırılması programı kapsamında ‘’Kız Çocukları Mutlu, Toplum Umutlu’’

Sektörel Yatırım Alanlarında Genç İstihdamının Desteklenmesi kapsamında ‘’Mesleki Eğitimle Yüzler Gülüyor’ ’Projesi hazırlanarak sunulmuştur.

                Gençlik ve Spor Bakanlığına da Gençlik Projeleri Destek Programları kapsamında ‘’Mahallenin Gençleri Sporda Buluşuyor’ ’Hedefimiz Köylerde Spor’ ’Hepimiz İçin Sağlıklı Yaşam’’ ’Gezelim, Öğrenelim, Tarihimizi Bilelim ’’Projeleri sunulmuştur.

Türkoğlu Kaymakamı Tuncay AKKOYUN; ’’  Sunulan projeler ilçemizin kalkınmasına önemli katkılar sağlayacaktır. Bu doğrultuda kaymakamlığımız tarafından yapılan çalışmalar titizlikle sürdürülmektedir. Yeni başvurusu yapılan projelerin ilçemiz adına hayırlı olmasını dilerim’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.