“Türkiye’nin Kesintisiz İlk Bisiklet Yolu Onikişubat’ta”

Onikişubat Belediyesi’nin bölgesine değer kattığı ve hizmete açtığı bir diğer model proje ise Bisiklet ve Yürüyüş Yolu. 9 kilometre yol boyunca kesintisiz olma özelliği ile Türkiye’de ilk olan proje vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ağustos 2018 17:23
“Türkiye’nin Kesintisiz İlk Bisiklet Yolu Onikişubat’ta”

Onikişubat Belediyesi’nin bölgesine değer kattığı ve hizmete açtığı bir diğer model proje ise Onikişubat Belediyesi Bisiklet ve Yürüyüş Yolu. 9 kilometre yol boyunca kesintisiz olma özelliği ile Türkiye’de ilk olan proje vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

m3-026.jpg

Farklı tasarım bisiklet modelleriyle merak uyandıran bu alan her yaştan insana hitap ediyor. Gruplara yönelik bisiklet modellerinin bulunduğu bu mekânda vatandaşlar eğlenceli dakikalar yaşanıyor.

m1-076.jpg

Proje de bisiklet yolu haricinde yine kesintisiz yürüyüş yolu da yerini alıyor. İki ayrı banttan oluşan yolda vatandaşlar bir yandan rahat bir şekilde bisiklete binebilirken, diğer yandan doğa ile iç içe olan alanda yürüyüş yapabiliyor. Kahramanmaraş’a ve bölgesine değer katan proje aynı zamanda vatandaşları sportif faaliyetlere de yönlendirerek, sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekiyor.

m2-058.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.