Türkiye’nin En Popüler Fırsat Otelleri

İnsanlar; asgari ücretin düşüklüğünden dolayı geçinmekte zorlanırlar. Her yaştan insanı sıkıntıya sokan geçim derdi içerisinde bir de tatile ayıracak para bulunamayabilir. Fakat, turizm sektörü sürprizlerle doludur. Bilinçli ve interneti kullanmasını...

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2022 17:39
Türkiye’nin En Popüler Fırsat Otelleri

İnsanlar; asgari ücretin düşüklüğünden dolayı geçinmekte zorlanırlar. Her yaştan insanı sıkıntıya sokan geçim derdi içerisinde bir de tatile ayıracak para bulunamayabilir. Fakat, turizm sektörü sürprizlerle doludur. Bilinçli ve interneti kullanmasını bilen bir tüketici; doğru adımları atarak hayalindeki otellerde çok uygun fiyatlarla kalma ayrıcalığına erişebilir. ; tam olarak bu düşüncede olan tüketicilere hitap eder.

Fırsat Otelleri Neler Vaat Eder?

Fırsat otelleri; her şeyden önce, erken rezervasyon imkanı sunar. Tüketiciler; Türkiye’deki veya Kıbrıs sınırları içerisindeki bir otelde konaklamak istedikleri takdirde kalacakları otel odasını aylar öncesinden rezerve ettirme ve ödeme yapma şansına erişirler. Oteller; arz – talep dengesinin bir sonucu olarak otel odası için belirli dönemlerde daha düşük veya ücret talep edebilirler. Erken rezervasyon; tüketicinin daha düşük ücret ödediği opsiyondur. Fırsat otelleri; erken rezervasyon döneminde en çok yüzde 50’ye kadar uzanan oranlarda indirimler sunar.

Fırsat otelleri; balayı çiftlerini de düşünür. Birçok otel; balayı çiftlerine özel indirimler sunar. Uygun fiyatlı konaklama vaat etmesinin yanı sıra erken giriş – geç çıkış imkanı da sunan oteller mevcuttur. Ayrıca, balayı çiftlerine otelde kaldıkları süre boyunca ikramlar yapılır. Fırsat otelleri; aileleri de unutmaz. Bu tür otellerin aile odası seçeneklerinin sayısı bir hayli fazladır. Ayrıca, bazı ; 12 yaşından küçük bir veya iki çocuktan konaklama ücreti almaz. Buna ek olarak, bu tür otellerde çocuklar için uygun aktiviteler de vardır.

Fırsat Otelleri 2023

İnsanlar; 2022 yılının Aralık ayını yaşadığımız şu günlerde önümüzdeki yazın tatil planlarını yapmaya çoktan başladılar. Fırsat otelleri de cazip indirim ve kampanyaları ile tüketicileri kendisine çekmek adına çaba gösteriyor. Gelin, otellerin güncel tarih itibariyle neler vaat ettiklerine yakından bakalım!

Swandor Hotels & Resort Topkapı Palace: Antalya’da yer alan bu otel; ultra her şey dahil konsepti ile hizmet vererek farkını ortaya koyar. Bunun yanı sıra, şimdi al sonra öde ve ücretsiz iptal gibi rezervasyon avantajları mevcuttur. Fiyat farkı iade garantisi ve 18 taksit seçeneği de tüketicileri memnun edecek türdendir. Bilhassa deluxe odaları ile dikkat çeken bir otel olmakla beraber yılbaşı gecesine özel indirimler de vardır.

Crystal Land of Paradise: Antalya’nın popüler otelleri arasındadır. Ultimate her şey dahil konsepti ile hizmet vererek farkını belli eder. Ayrıca, ücretsiz iptal seçeneği, şimdi al sonra öde seçeneği, 18 taksit seçeneği gibi avantajları vardır. Yüzde 25 ön ödemeli erken rezervasyon, Worldcard’a özel toplam 150 TL’ye ulaşan worldpuan hediye gibi imkanları da mevcuttur.

Limak Limra Hotels & Resort: Ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veren bu otel; Olimpos Dağları eteğindeki konumu ile dikkat çeker. Nisan ila Ekim ayları arası dönem için gerçekleştirilecek olan erken rezervasyon için yüzde 35 indirim yapar.

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.