Türkiye bu yeşil tişörtlüyü konuşuyor! Tuşlu telefon lükse girermiş!

Sokak röportajları ile sosyal medyada sıklıkla karşılaştığımız Ortaya Karışık adlı Youtube kanalının son röportajında saf kötülük taşıyan yeşil tişörtlü şahsa sosyal medyadan tepki yağdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ağustos 2020 14:50
Türkiye bu yeşil tişörtlüyü konuşuyor! Tuşlu telefon lükse girermiş!

Sokak röportajları ile sosyal medyada sıklıkla karşılaştığımız Ortaya Karışık adlı Youtube kanalının son röportajında saf kötülük taşıyan yeşil tişörtlü şahsa sosyal medyadan tepki yağdı. Engelli bir vatandaşın cebindeki tuşlu telefonu sorgulayan yeşil tişörtlünün kim olduğu henüz bilinmese de artık onun adı “Yeşil tişörtlü saf kötülük” olarak anılmaya başlandı.

Ortaya Karışık Youtube kanalı şu ana kadar yaklaşık 300 milyona yakın izlenen, bazı röportajları sosyal medyada gündem yaratan önemli bir kanal. Son yapılan sokak röportajında engelli bir vatandaşa mikrofon uzatıldı. Engelli vatandaş “Bendeki dert Sincan’ı doldurur” deyince röportajı yapan kişinin dikkatini çekiyor ve mikrofonu ona uzatıyor.

vatandas.jpg

Adının Yusuf Kumru olduğu anlaşılan engelli vatandaş kendisi ile ilgili sıkıntıları tek tek anlatıyor. “Ben engelliyim. Engelli maaşımın dışında başka bir gelirim yok. 568 TL. 500 TL kira veriyorum. 4 tane çocuğum var. 68 TL kalıyor. Ben belediyeden ekmek almasam, ekmek almaya param yok. 3 kızım okuyor. Gıda yardımı 6 ayda, 5 ayda, 4 ayda belli olmuyor. Konu komşunun yardımları, hayırseverlerin yardımlarıyla ayakta duruyorum. Oğlum asker. 3 kızım okuyor. ” diyen engelli vatandaşa yeşil tişörtlü vatandaş telefonu olup olmadığını soruyor.

telefon-lukse-girer.jpg

Telefonunun olduğunu görünce de şu soruları arka arkaya sorup engelli vatandaş Yusuf Kumru’yu rencide etmeye çalışıyor. Yeşil tişörtlü vatandaş “Abi senin bu kadar geçimin zor da, o telefonu niye taşıyorsun. Hatlı mı o, kontörlü mü? Kontürü ne ile alıyorsusnuz. Hep komşular. Sen Türkiye’de değilsin heralde ya. Komşun senin kontörüne kadar alıyorsa senin bir şikayet etmeye hakkın yok. Eğer ki geçim sıkıntısı olan bir insan için telefon lükse girer. Telefonun kendisi değil, hattı para hattı.” diyor ve kanal yetkilisi bu sözlere müdahale ediyor. İşte çok konuşulacak o röportaj:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.