Türk Kızılay’dan Pazarcık’ta yardım seferberliği

Türk Kızılay Pazarcık Şubesi, korona virüs (Covid-19) salgını kapsamında, bölgesinde maddi problem yaşayan ailelerin nakdi ve gıda ihtiyaçlarını karşılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ağustos 2021 16:51
Türk Kızılay’dan Pazarcık’ta yardım seferberliği

Türk Kızılay Pazarcık Şubesi, korona virüs (Covid-19) salgını kapsamında, bölgesinde maddi problem yaşayan ailelerin nakdi ve gıda ihtiyaçlarını karşılıyor.

Pandemi sürecinde kapı kapı dolaşan ve ihtiyaç sahibi aileleri tek tek tespit eden Türk Kızılay Pazarcık Şubesi ekipleri, 2020-2021 dönemi içerisinde 300 aileye 500 TL’lik nakdi yardım, 400 aileye 250 TL’lik market alışveriş çeki, 775 adet gıda kolisi dağıtımı yaptı.
Yapılan faaliyetler hakkında açıklama yapan Türk Kızılay Pazarcık İlçe Başkanı İbrahim Bodur, “Bulunduğumuz çevrede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın gıda, barınma, yiyecek, içecek, maddi ve manevi tüm ihtiyaçlarını bir nebzede olsa karşılayabilmek amacıyla Türk Kızılay Pazarcık ve Genç Kızılay Pazarcık olarak ulaşabildiğimiz tüm insanlara sevgi, şefkat ve sorumluluk bilinci ile yaklaşmaktayız. Yaptığımız tüm etkinlikler dil, din, ırk, cinsiyet farkı gözetmeksizin dostluk çerçevesinde insanlara sunulmaktadır” dedi.

“HİLALİN GÖLGESİNDE DURMADAN YORULMADAN DOKUNMADIK KALP BIRAKMAYANA KADAR DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Bodur, konuşmasının devamında ise, “2020-2021 salgın sürecinde gerçekleştirdiğimiz tüm yardımlarımızı Türk Kızılay Pazarcık ve Genç Kızılay Pazarcık ailesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda yaptığımız maddi, gıda kolisi, giyim ve benzeri malzemelerinizi elimizden geldiğince tüm ihtiyaç sahibi ailelerimize hızlı bir şekilde dağıtımını yapıyoruz. Yardımlarımızın yanı sıra Eğrice Mahallemizde bulunan Eğrice İlkokuluna Şehit Ömer Kahya İyilik Kütüphanemizi açtık. Hilalin gölgesinde durmadan yorulmadan dokunmadık kalp bırakmayana kadar devam edeceğiz” diye konuştu.
Türk Kızılay Pazarcık Şubesi, ilerleyen günlerde su tasarrufu projesi, yaşlı bakım evlerindeki büyüklerimizle piknik, yetiştirme yurtlarında ki kardeşlerimizi şenlik etkinlikleri düzenlemeyi planlıyor.

turk-kizilaydan-pazarcikta-yardim-seferberligii.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum