Türk Kızılay Kahramanmaraş'ta Kırtasiye Seti Dağıtarak Eğitimi Destekliyor

Türk Kızılay, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde depremzede çocuklara kırtasiye seti dağıtarak eğitime destek oluyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Eylül 2023 18:29

Türk Kızılay, 6 Şubat'taki depremin etkilediği Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde bulunan konteyner kentte yaşayan çocuklara destek olmak amacıyla harekete geçti. İşte detaylar:

DEPREMİN İZLERİNİ SİLMEK:

Türk Kızılay, "Bir çocuğun eğitimi, Türkiye'nin geleceği" ilkesiyle depremzede öğrencilere yardım elini uzattı. Pazarcık'taki konteyner kentte yaşayan afetzede öğrencilere çanta ve kırtasiye seti dağıtarak, eğitimlerine katkı sağladı.

EĞİTİM KAMPANYASI BAŞLADI:

Türk Kızılay Genel Müdürü İbrahim Altan, "Bir çocuğun eğitimi, Türkiye’nin geleceği" sloganıyla başlattıkları eğitim kampanyasını duyurdu. Bu kampanyayı Pazarcık'taki konteyner kentten başlatarak depremzede öğrencilere destek olmayı amaçladıklarını ifade etti.

GENİŞ KAPSAMLI YARDIM:

Altan, deprem bölgesindeki tüm çocuklar için hazırlıklı olduklarını ve yardımların içinde kırtasiye malzemeleri, burslar ve online eğitim desteği gibi çeşitli desteklerin bulunduğunu belirtti. Bu yardımların yaklaşık 50 bin kişiyi kapsadığını vurgulayarak, bağışçılardan daha fazla destek ve çocuğa ulaşma konusunda gayret istedi.

ŞUBELER TÜRKİYE'NİN HER YANINDA:

Altan, Türk Kızılay'ın Türkiye genelinde şubelerinin olduğunu vurgulayarak, depremzede çocukları mutlu etmenin kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu ifade etti.

Bağış ve Destek: Türk Kızılay, destek vermek isteyenlerin hem web sitesi üzerinden kredi kartı ile bağış yapabileceklerini hem de Kızılay uygulaması üzerinden bağışta bulunabileceklerini belirtti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum