Tüketicilerimiz için 2020’de durmayacağız

Kalkınmayı şehirden başlatarak Türkiye’ye geneline yaymaya çalıştıklarını belirten AKEDAŞ Perakende A.Ş. Genel Müdiresi Medine Tanış 2020 yılı ekonomisi hakkında; “2020 yılını yine tüketicilerimiz için hiç durmadan çalışmaya devam ederek karşılıyoruz”

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2020 15:05
Tüketicilerimiz için 2020’de durmayacağız

AKEDAŞ’IN ŞEHİR EKONOMİSİNE KATKISI NEDİR?

Şirketimizin, Türkiye’nin en büyük kuruluşları arasında üst sıralarda yer alması kent ekonomisi açısından ne kadar önemli olduğunu ortaya koyuyor. AKEDAŞ Kahramanmaraş’ın en kurumsal şirketlerinden birisidir. Bu gibi kurumsal şirketlerin çoğalması, şehrimizdeki genç beyin göçünü de tersine çeviriyor. Eğitimi nedeniyle Türkiye’nin başarılı üniversitelerinde eğitim gören öğrencilerin büyük bir bölümü tekrar memleketlerine dönmeyebiliyordu. Ama bugün baktığınız zaman o başarılı genç beyinleri kurumumuzda istihdam ederek şehrine dönmelerini sağlıyoruz. Şehirlerine dönen bu genç beyinlerin her birinin bir başarı hikayesi var. Bu başarı hem bölgesel kalkınmaya hem yerel ekonomiye hem de kentin gelişmesine büyük destek sağlıyor.  AKEDAŞ, bu kentte istihdam oluşturan, bu kente yatırım yapan kent ekonomisinin ana arterlerini oluşturan Kahramanmaraşlı müteşebbislerin kurduğu bir şirkettir. Dolayısıyla ekonomi ilişkilerinin çok büyük bir bölümü şehirle birbirine entegre olarak faaliyet göstermektedir. Yani şirketimizin Kahramanmaraş ve Adıyaman’da olan tüm materyallerini buralardan temin etmeye çalışıyoruz.  Hatta son zamanlarda bunu biraz daha dikkatli ve titiz davranarak gerçekleştiriyoruz. Üniversitelerimizin birçok etkinliklerine katkı sağlayarak üniversite gençliğinin bu konulardaki farkındalıklarının artmasını sağlıyoruz.  Yerel ekonominin lokomotifi olan üreticilerimizin küresel pazarda ve diğer alanlarda olan müşterilerine yapacakları ürünlerin enerji maliyetlerinin düşmesine yönelik olarak uygun fiyatlı elektrik sağlayabilmeleri için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yerel ekonomiye bu bağlamda mümkün olduğunca destek vermeye çalışıyoruz. Biz Akedaş olarak kalkınmayı şehrimizden başlatarak Türkiye’ye doğru ilerletiyoruz.

HER ZAMAN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ ÖN PLANDA TUTTUĞUNUZDAN SÖZ EDİYORSUNUZ, BUNU BAŞARABİLİYOR MUSUNUZ?

Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. olarak toplam 705 bin abonemiz bulunmaktadır. Ayrıca verdiğimiz Perakende hizmeti bölgemizle snırlı olan bir hizmet de değil. Bölge dışında da potansiyel ve mevcut tüketicilerimiz var. Tüketicilerimize en iyi şekilde hizmet vermek için sürekli çalışıyoruz. Şirketimize ulaştırdıkları taleplerini, sorunlarını tek tek çözmeye çalışıyoruz. Bunu yaparken de yükümlülüklerimizin başına müşteri memnuniyetini koyuyoruz ve memnuniyet endeksli çalışıyoruz. Tüketicilerimizin ihtiyaçlarına birebir çözüm olabilmek gerçekten başarması zor ama başarıldığında da bir o kadar güzel sonuç veren bir iş. Biz bu işi layığı ile yerine getirmeye çalışıyoruz. İş görevimizin başında müşteri memnuniyeti olunca çalışanlarımızı, iş planımızı ve misyonumuzu ona göre çiziyoruz. Bünyemizdeki bütün yenilikleri, işimize kattığımız bütün değerleri ve yaptığımız bütün anlaşmaları müşteri memnuniyetini artırmak için, tüketicilerimizin daha kaliteli ve daha ulaşılabilir bir hizmet alması için gerçekleştiriyoruz. Çağrı Merkezimizdeki arkadaşlarımız 7 gün 24 saat hizmet vererek tüketicilerimizden gelen talep ve istekleri yerine getirmek için büyük çaba gösteriyor. Sosyal medya üzerinden gelen talepler de tek tek değerlendirilerek kullanıcısına dönüş sağlanıyor. Tüketicilerimiz bir talepte bulunduğunda onlar ile en kısa zamanda iletişime geçmek için biz gerçekten büyük bir emek sarf ediyoruz ve bunun için gelişmiş bir ağı yönetiyoruz. Akedaş Elektrik Perakende A.Ş. olarak konu müşteri memnuniyeti olunca Tüketici İşlem Merkezlerimizin ağını geniş tutarak tüm ilçeler ve merkezlerde tüketicilerimizin ulaşımlarını kolaylaştırıyoruz. Çalışma arkadaşlarımıza bu konuda eğitimler veriyoruz. Bunun yanında ödeme kanallarıyla ilgili her an yenilikleri müşterilerimize sunuyoruz. Avantajlı ödemelerle ilgili müşterilerimizin lehine anlaşmalar yapmak için sürekli çalışıyoruz. Müşterilerimizin her biri bizim için çok büyük bir değerdir, hizmet sektörü olarak memnuniyetlerini ifa edecek tüm yatırımları ara vermeden yapıyoruz.

AKEDAŞ SOSYAL SORUMLULUK ADINA ŞEHİRDE NELER YAPTI YAPMAYI DÜŞÜNDÜĞÜ PROJELER VAR MI?

Hizmet sektörü olarak, ‘işimizi yapalım, yolumuza devam edelim’ felsefesini asla benimsemedik. Bir taraftan hizmetimizi en iyi şekilde verirken diğer taraftan da farkındalık oluşturacak sosyal sorumluluk projeleri yapmaya çalışıyoruz. Eğitim yatırımları, sosyal yatırımların yanında, sadece yarınlarımızın sahipleri geleceğimiz olan çocuklarımıza yönelik yaptığımız çalışmalardan kısa kısa söz etmeye çalışacağım. Çocuklarımıza yönelik yaptığımız projelerde her zaman küçük yaşta öğrenmesi yetisinden yararlanarak onların hayıtına iz bırakma amacı taşıyoruz. Genellikle yaptığımız eğlenceli etkinliklerde çocuklarımıza hayatın her alanında yapabilecekleri tasarruf bilincini aşılamaya çalışıyoruz. Ramazan ayında yaptığımız Hacivat-Karagöz gösterisi , birçok köy okullarını tek tek dolaşarak sahnelediğimiz eğlenceli ve eğitici kukla tiyatrosunun ana teması tasarruftu. Hem çocuklarımızı eğlendirmek hem de eğlendirirken minicik zihinlerine tasarrufu kazımak. Yaptığımız bu etkinliklerin de dönüşünü görmek önce bir anne olarak sonra da bir kurumun yöneticisi olarak beni çok mutlu ediyor. Çalışma arkadaşlarımız ve yönetimimiz de sonuçlardan son derece memnun kalıyorlar. Gençlerimizle sık sık bir araya geliyoruz. Üniversiteler ile bu anlamda sık sık çalışmalar yapmaya çalışıyoruz. Gençlerimizin güzel fikirleriyle canlanıyor, kan tazeliyoruz. Bizler de onlara enerji ile ilgili faydalı bilgiler paylaşıyoruz. Gençlerimizin kötü alışkanlıklar edinmemesi ve spora yönelmesi açısından üzerimizdeki sorumluluğu biliyoruz, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğumuzu dile getirecek desteklerimizi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Sosyal sorumluluk projelerimiz 2020 yılında da hız kesmeden devam edecek. Halkımızla buluşmaya, çocuklarımızla bir arada olmaya, gençlerimizi dinlemeye devam edeceğiz.

2020 YILINDAN EKONOMİ VE ENERJİ ALANINDA BEKLENTİLERİNİZ VE ÖNGÖRÜLERİNİZ NELERDİR?

2020’deki en büyük hedefimiz yine müşteri memnuniyeti ve müşteri odaklı daha da iyi çalışmanın yollarından geçmek ve kurallarını uygulamak. Tasarruf konusunda oluşturmaya başladığımız bilinci geliştirerek yeni projelerde kullanmak istiyoruz. Sosyal Sorumluluk projelerimizi daha sık ve daha geniş bir yaş aralığına yönelik gerçekleştirmek istiyoruz. Çocuklarımızla birlikte gençlerimizle de buluşabileceğimiz güzel etkinlikler gerçekleştirmek ve enerji verimliliğini halkımıza onlarla birlikte anlatmak istiyoruz. Ülkemizin sürdürülebilir kalkınma hedeflerini gerçekleştirmeye katkıda bulunmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sürdürülebilir bir bakış açısıyla, kurum kimliğimizle, bölgemize katkıda bulunmaya, bölgemizi kalkındırmaya devam etmek zaten her yıl en büyük amacımız ve hız kesmediğimiz yolumuz diyebiliriz. 2020 yılı tedarikçiler için de tüketiciler için de iletişimin daha yoğun olacağı bir yıl olarak geçecek diye düşünüyorum. Akedaş olarak biz de bu gelişime hazırız, tüketicilerimizle iletişimimizin yoğun ve sürdürülebilir olacağı 2020 yılını yine tüketicilerimiz için hiç durmadan çalışmaya devam ederek karşılıyoruz.

SON OLARAK NELER EKLEMEK İSTERSİNİZ?

Bugünlerimizi yaşamamamızı sağlayan, canlarıyla bu vatanı bize miras bırakan atalarımızı rahmetle ve minnetle anıyorum. Biliyorsunuz kahraman ilimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü yaklaşıyor. Türkiye’mizin 100 akı ilimizde etkinlikler başladı. Ben 1 asırdır hiç sönmeden yanan bu bağımsızlık meşalesine tüm hemşerilerimizin ayrı bir ilgi göstermesini istirham ediyorum. Ayrıca üzücü bir olay yaşanmaması için patlayıcı maddelerden uzak durmalarını tavsiye ediyorum. Son olarak ise tekrar inancın modern silaha galip geldiği aynı ruhla bağımsızlık günümüzü kutluyor saygılar sunuyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.