TSK PKK'nın milyonlarca dolarını yaktı

TSK PKK'nın milyonlarca dolarını yaktı

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2017 12:13
TSK PKK'nın milyonlarca dolarını yaktı

Türk jetleri, kan lobisinin yuvalandığı Suriye'deki Karaçok Dağı'na bomba yağdırdı! Çok sayıda YPG/PKK 'lı terörist ortadan kaldırıldı. Hainleri ise para korkusu sardı! Çünkü operasyonun ardından dağda saklanan dolarlar sırra kadem bastı. Sözde yöneticiler, paraları aramaya başladı! Militanları sorguya aldı!

Türkiye sadece sınır içinde değil sınır ötesinde de terör örgütlerine büyük darbe indirdi. Terör örgütü PKK ile Suriye'deki uzantısı olan PYD/YPG'yi inlerinde yerle bir etti. Bu kapsamda Irak'taki Şincar Dağı ile Suriye sınırındaki Karaçok Dağı'na geçtiğimiz hafta operasyon düzenlendi. Suriye'nin kuzeydoğusunda YPG/PKK'nın kontrolündeki Haseke ilinin Kamışlı İlçesi'nde yer alan bölgede çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.

İS KOKUSUNUN PEŞİNDE

Ardından ABD askerleri ise yanlarına PKK'lıları alıp bölgeyi incelemeye gitti. Ancak hainlerin Amerika'yla teması bununla sınırlı değildi. Çünkü Karaçok Dağı, PKK'nın para iniydi. TSK'nın operasyonundan sonra bölgedeki sözde yöneticiler Karaçok Dağı'nda saklanan paranın peşine düştü. Teröristler, Türk jetlerinin yerle bir ettiği enkazları kaldırıp dolarları aramak için harekete geçti. Ancakparaların izine rastlanmayınca hainlerpanikledi. Bunun üzerine kanlı örgüt kaybolan dolarların seri numaralarını çıkartıp hem militanlarını hem de bölgedeki para simsarlarını sorgudan geçirdi. Teröristlerin üzerinden çıkan dolarların is kokup kokmadığı kontrol edildi. Örgüt, simsarların ifadelerini alarak üzerlerindeki dolarları inceledi. Öte yandan Karaçok, iki yıldır kanlı terör örgütü YPG/PKK'nın etkisindeydi. TSK'nın operasyonunun hemen ardından ABD'nin bölgede görevli komutanı ise burayı ziyaret ederek örgüte desteğini göstermişti.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.