Trafikteki sıkışma müşteriyi geri çeviriyor

Onur Oto Özel Bakım Servisi İşletme Yetkili Hasan Şeker, ekonominin esnaf, nihai tüketici ikilisi arasında ki zayıflamalar ve sanayinin çözülmesi gereken sorunlarına değindi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Eylül 2019 09:40
Trafikteki sıkışma müşteriyi geri çeviriyor

Ekonomik Şartların Alım Gücünü Etkilediğini Vurgulayan Onur Oto Özel Bakım Servisi Yetkilisi Hasan Şeker; “Günümüz şartlarında vatandaşın alım gücü çok alt seviyelere inmiş durumda. Daha öncesi dönemlerde uzun yola gidecek bir birey bakımlarını aksatmaksızın yaptırıyordu, şuan ise bozulana kadar gittiği gibi bozulduktan sonra üzerinde gitmeye devam ediyor. Yedek parça maliyetleri tavan yaptı işçilikte ise çok cüz’i farklar var. İhtiyaç hiyerarşisin oto tamir ve bakımları daha alt sıralara geriledi. Servis ile sanayide ki tamirhanelerin farkı maliyet açısından ortaya çıkıyordu fakat alım gücü dolayısıyla müşteri günden güne eksiliyor” dedi.

Sanayinin ihtiyaçları ve çözümlenmesi gereken sorunlarına değinen Şeker; “Sanayinin şuan en önemli ihtiyaçlarından bir tanesi bankalar bölgesinde olan yığılmalara bir çözüm üretilmesi gerekiyor. Bu yığılmalar esnafın işlerinde düşüşlere neden oluyor. Müşteri yoğun trafik dolayısıyla sanayiden kaçıyor. Bu yoğunluk kazalara davetiye çıkarıyor. Trafik akışı ve otopark problemlerine acil çözüm bulunması gerekiyor. Kooperatif ve belediyeden beklentilerimiz denetimlerin yerinde ivedi yapılması. Bunun yanı sıra esnafların ziyaret edilmesi. Seçimden seçime gelen adaylara esnaf tarafından antipati gelişiyor” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.