Toplum özveri ve sağduyu gösterecek

Kahramanmaraş Sebze Hali Esnaflarından Mey-Seb Komisyon Evi İşletmecisi Durdu Mehmet Aksu 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından gazetemize açıklamalarda bulundu. Aksu; “Şer odaklarına rağmen Cumhur İttifakı alnının akıyla kazandı” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2024 12:51
Toplum özveri ve sağduyu gösterecek

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin Kahramanmaraş halkı adına hayırlı olması dileklerini ve yerel seçim değerlendirmeleri yapan Aksu; “Geçirdiğimiz yerel seçimlerin öncelikle memleketimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Yapılan bütün manipülasyon ve şer odaklarının çabalarına rağmen Cumhur İttifakı alnının akıyla ve halkın teveccühü ile yerel seçimleri kazandı. Yapılan onca usulsüzlüğe rağmen seçim halkın istediği gibi Cumhur İttifakının galibiyetiyle sonuçlandı. İstikrarın devamı ile birlikte daha refah bir ortam sağlanacağı kanaatindeyiz. Milletimiz algı operasyonları yapanları seçimlerde kötü politika seyredenleri yine hüsrana uğrattı. Seçimlerin sonucu bizleri tatmin etti. Yeni dönemin herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.  

Seçim sonra uygulanacak olan ekonomi politikalarıyla birlikte daha refah bir piyasa ortamının sağlanacağı konularına vurgu yapan Aksu; “Yerel seçimlerin ardından ekonomide bir ferah bir ortam sağlanacağı beklentileri içerisindeyiz. Bugüne kadar yapılan ekonomi alanın saldırılar ve dövizin orantısız dalgalanmalarına bir son verileceği ve oturmuş bir piyasayla karşılaşacağımızı tahmin ediyoruz. İstikrarın ve güven ortamının yeniden sağlanmasıyla birlikte toplum gereken özveri ve sağduyuyu göstereceğini düşünüyorum. Özellikle bizim sektörümüzde son dönemlerde yaşanan kış şartlarının ve doğal afetlerden yanan bir takım sorunlar meydana geldi bu konularda bir reform uygulanacağı kanaatindeyiz. Maliyetlerin yüksek olması nihai tüketiciye de yüksek olarak yansıyor. İstikrarın sonucu olarak bu alanda da piyasanın rahatlatılması için politikalar uygulanacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.