Ticaret Bakanlığı, Togg İlanlarını Mercek Altına Aldı!

Ticaret Bakanlığı, yerli ve milli araç olan TOGG ile ilgili satış ilanlarını mercek altına alarak denetlemeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ağustos 2023 12:55
Ticaret Bakanlığı, Togg İlanlarını Mercek Altına Aldı!

İkinci el araç satışlarında fahiş fiyat talepleri, ikinci el araçlarda sıfır fiyatının üstünde fiyat istenmesi ve sıfır araçlarda stokçuluk gibi durumlar üzerine yapılan denetimlerin sıkı bir şekilde sürdüğü bildirildi.

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ticaret ortamının ve koşullarının tamamen normale dönene kadar denetimlerin ve takiplerin devam edeceği belirtildi. Ayrıca, Togg ile ilgili manipülatif ve aldatıcı girişimlere karşı gerekli hukuki yaptırımların kararlılıkla uygulanacağı vurgulandı.

Açıklamada, "Togg ile ilgili olarak, milli duyguları sömürerek sıfır fiyatının üzerinde satış yapmaya çalışanlara asla taviz verilmeyecek, küresel markamızın itibarını zedeleyecek girişimlere göz yumulmayacaktır" ifadesi kullanıldı.

Milli teknolojinin ürünü olan TOGG'un üretim bandından çıkarak tüketiciyle buluşması, otomotiv piyasasındaki dengeyi sağlamak için önemli bir faktör olarak belirtildi. Bu nedenle, fırsatçıların manipülatif girişimlerine karşı dikkatli davranılacağı ve gerekli hukuki müeyyidelerin uygulanacağı vurgulandı. Ticaret Bakanlığı, TOGG'un itibarını korumak ve markanın değerini yükseltmek adına caydırıcı tedbirlerin hızla alınacağını açıkladı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.