Teknik Makina Odası hassasiyetini gösterdi

Kahramanmaraş Teknik Makina Sanatkarları ve Esnaf Odası Başkanlığı, pandemi sürecinde sanayi esnaflarına destek olmak amacı ile maske dağıtımı gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mayıs 2020 15:47
Teknik Makina Odası hassasiyetini gösterdi

Pandemi sürecinde sanayi esnaflarına hem moral, hem de hijyen konusunda destek olmak amacı ile, Teknik Makina Odası Başkanlığı maske dağıtımı yaparak esnafların yanında olduğunu hissettirdi. Oda Başkanı Muzaffer Çil, sanayi esnafının emeklerinin karşılığının en iyi hizmet olduğunu vurgulayarak, esnaflara destek konusunda her zaman ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirtti.

teknik-makina-odasi-hassasiyetini-gosterdi1.jpg

Çil; “Kahramanmaraş’ımızın ekonomi değerlerinde önemli bir yeri olan, özellikle şehir ekonomisine nakit akışı ile büyük destekte bulunan sanayi esnaflarımız, her zaman desteğin en büyüğünü hak ediyorlar. Tüm dünyayı saran bu virüs sürecinde vatandaşa hizmet düsturundan asla vazgeçmeyen esnaflarımıza biraz da olsa destek olmak amacı ile maske dağıtımı gerçekleştirdik. Esnaflarımızdan çok güzel geri dönüşler aldık. Odamız ile esnaflarımızın iç içe birlik içerisinde olması Kahramanmaraş’ımız adına gurur verici bir tablo. Birlikteliğimizin devam etmesini temenni ettiğimiz bu günlerde, pandemi sürecini de bir an önce atlatarak normal hayatıma dönmeyi arzu ediyoruz. Allah esnaflarımızın yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.