Tek program ile bu kadar iş insanı bir araya geldi

AKUT BALCIOĞLU-KAHRAMANMARAŞ GENÇ GİRİŞİMCİLER İCRA KURULU BAŞKANI

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2024 12:51
Tek program ile bu kadar iş insanı bir araya geldi

AKUT BALCIOĞLU-KAHRAMANMARAŞ GENÇ GİRİŞİMCİLER İCRA KURULU BAŞKANI

PROGRAMIN HEDEFİ NEYDİ?

Yurt dışında ve diğer şehirlerde yapılan programların benzeri ve daha büyük çaplı bir etkinlik yapmak istedik. Daha çok sektörel anlamda insanların bir araya gelip ticaret yapmasını sağlayacak bir programdı.  Bu programı yapma hedefimiz; aramızdaki kısmi zayıf iletişimi daha da kuvvetlendirmesini sağlamaktı. Programa bin kişiden fazla insan katıldı. Bu kadar insanı tek tek ziyaret etmek mümkün değildi ve biz bu aktivite ile herkesi bir araya toplayıp sohbet ettik. Birbirimizi tanıma imkanı sağladık. Birlikteliğin gücünü gördük ve bunun tatlı havasını soluduk. Katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum.

ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE PROGRAM DEVAM EDECEK Mİ?

Bu konuda Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği ilk programdı, tecrübe edindik. İlk amacımız bu programı 6 ay aralıklarla yapmaktı. Bugün bize gelen tepkiler daha sıklıkla yapılması yönünde oldu. Ama biz bunu programın sağlığı açısından 6 ayda bir yapma kararı aldık.

GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULUNUN YAPMIŞ OLDUĞU BAŞKA FAALİYETLER VAR MI?

Biz mart ayında seçim yaptık ve tekrardan yönetim kurulumuzu oluşturduk. Daha sonra komiteler oluşturduk. Bu komitelerle farklı alanlarda faklı girişimlerde bulunuyoruz. Şuana kadar yaptığımız projelerimizde e-dergimizi çıkardık. Ticaret Sanayi Odasının, genç girişimcilerin neler yaptığına dair, Kahramanmaraş’ı tanıtmaya yönelik bir e-bülten içeriği hazırladık. Daha sonra başka illerdeki genç girişimciler kurullarına gönderdik, onlarda kendi koordinatör odaları ile paylaştı. Biz bu dergiyi yüz bine yakın yere ulaştırdık. okunması 3000 oldu İlk deneme için güzel bir sayıya ulaştığımızı düşünüyoruz. Projelerime destek olmak isteyen fikri olan kişileri bekliyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.