Tavuk Dünyası, Kahramanmaraş’ta İkinci Restoranını Açtı

Yeme içme sektörünün güçlü temsilcilerinden Tavuk Dünyası, Kahramanmaraş’ta ikinci restoranını 19 Aralık itibari ile hizmete açtı. 2022 büyüme hedefleri doğrultusunda başarılı bir grafik çizen şirketin Kahramanmaraş Bahçeci Hoca Bulvarında Cadde...

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2022 11:24
Tavuk Dünyası, Kahramanmaraş’ta İkinci Restoranını Açtı

Yeme içme sektörünün güçlü temsilcilerinden Tavuk Dünyası, Kahramanmaraş’ta ikinci restoranını 19 Aralık itibari ile hizmete açtı. 2022 büyüme hedefleri doğrultusunda başarılı bir grafik çizen şirketin Kahramanmaraş Bahçeci Hoca Bulvarında Cadde restoran açılışı gerçekleşti. Yeni restoranıyla birlikte Türkiye genelindeki şube sayısı 279’a ulaştı.

Yeme içme sektörünü yenilikçi lezzetler ile tanıştıran Tavuk Dünyası restoranlarına yenilerini ekleyerek hızlı büyümesine devam ediyor. Kahramanmaraş’ta ikinci restoranını Bahçeci Hoca Bulvarında Cadde restoranını açarak Türkiye genelindeki şube sayısını 279’a çıkardı. Tavuk Dünyası’nın şehirdeki diğer restoranı 2013 yılından beri Piazza Alışveriş Merkezi’nde yer alıyor. Tavuk Dünyası’nın müşteri memnuniyet seviyesi yüzde 96’ya ulaşırken şirket, ITQI Üstün Lezzet Ödülü’nün de sahibi olarak öne çıkıyor.

maras-restoran-2.jpg

Tavuk Dünyası Hakkında

2012 yılında kurulan Tavuk Dünyası, bugün 279 restoranı ile tavuk ağırlıklı menülerini tüketicilerle buluşturuyor. Kurulduğu günden bu yana, tüketicilere alışılmışın dışında bir konsept sunan Tavuk Dünyası, Türkiye’de yeme – içme sektöründe kendisine yepyeni bir kulvar oluşturdu. Kendine özgü sosları ve uygun fiyatlı menüleri ile Tavuk Dünyası farklı damak tatları ve bütçelere sahip geniş topluluklara hitap ediyor.

Ankara’da yer alan ortak üretim merkezi, yüksek hijyen standartları, denetim sistemi, başarılı dağıtım ağ ve karlı franchising modeli ile Türkiye’de yeme-içme sektörünün öncü firmalarından biri haline gelen Tavuk Dünyası, başarısını uluslararası boyuta taşımak amacıyla oluşturduğu “Gagawa” markasıyla Rusya, Kıbrıs ve İspanya’da da faaliyet göstermektedir.

2015 yılında Türkiye’nin önde gelen özel sermaye fonlarından Mediterra Capital ile ortaklığa giden Tavuk Dünyası, Mediterra Capital’in finansal ve stratejik desteğiyle daha da hızlı büyümeyi ve kurumsallaşma çalışmalarını dünya standartlarına taşımayı hedefliyor. Detaylı bilgi için www.tavukdunyasi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.