Tamamen doğal dondurma üretiyoruz

Dondurma sezonunun açılmasıyla birlikte Karpedo Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Dağdönderen ürettikleri dondurmaların doğallığı yönünde gazetemize açıklamalar yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Şubat 2019 13:53
Tamamen doğal dondurma üretiyoruz

Dağdönderen, “Meyveli dondurmalarımızın meyvelerini sezonunda temin edip depolayarak, kesinlikle yoğunlaştırılmış ürün kullanmadan tamamen doğal dondurma üretiyoruz” dedi

Karpedo Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Dağdönderen dondurmanın üretiminden tedarikine ince elenip sık dokunduğu konusuna vurgu yaparken; “Dondurmaların üretimiyle ilgili sağlığa uygunluk ve sterilizasyon ölçütlerine oldukça dikkat ediyor ve gayret ediyoruz. Kesinlikle yoğunlaştırılmış ürün kullanmıyor, mevsiminde doğal ürünleri yerinde temin edip stoklayarak halkın doğal ürünleri yemesi için doğal ürünlerden elde edilmiş dondurma üretimini yaparak doğal dondurma tüketiminin sağlanması adına gayret ediyoruz. Sade, kakaolu, meyveli, fındıklı, fıstıklı olmak üzere otuzu aşkın ürün çeşidimiz var. Meyveli dondurmalarımızın meyveleri mevsiminde depolarımıza stoklar, dondurma sezonunda depolardan çıkarılarak ürünleri dondurmaların içeriğinde kullanırız. Kahramanmaraş’ta ağırlığımız bu yıl daha da artacak. Şehir içi satışta Karpedo Dondurma her zaman daha ön planda. İki yüze yakın noktada insanlar Karpedo Dondurmaya ulaşabiliyor. Biz yaptığımız dondurmada hassasiyeti en üst düzeyde tutmaya gayret ediyoruz. Hedefimiz şehrimizi doğal, lezzetli salebin besin değerini kaybetmeden meyveli dondurmalarda önceki yıllarda sezonunda temin ettiğimiz doğal ürünlerle tamamen doğal bir ürün sunmayı hedefliyoruz. Her yıl halkın bize olan teveccühünün artarak gittiğini görmekteyiz. Bu bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Bu süreç içerisinde de biz satış noktalarımızı talepler doğrultusunda biraz daha artırarak gidiyoruz. Şehrimizi ve insanımızı seviyor, sevdiğimiz insanları da evimizde yediğimiz doğal dondurma ile buluşturmaya gayret ediyoruz. Üretimden tedarike kadar en ince detaylarıyla ilgilenip inceleyerek sağlıklı ve doğal olan ürünlerimizi topluma en iyi şekilde arzını sağlamak adına elimizden gelen bütün çabaları sarf ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.