Tabelalarıyla birlikte kaderleri de değişti

Göreve geldiği gün kırsal mahallelerin tabelalarıyla birlikte kaderlerini de değiştirmeyi taahhüt eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ortaya koydukları hizmetle bunu başardıklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Eylül 2018 09:24
Tabelalarıyla birlikte kaderleri de değişti

Bertiz bölgesinde Baydemirli ve Başdervişli mahallelerine iki adet çok amaçlı sosyal tesis kazandıran Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, yapımı tamamlanan bu sosyal tesisleri geniş bir katılımla hizmete açtı. Baydemirli ve Başdervişli mahallelerinde gerçekleştirilen her iki açılışta da kırsal mahallelere yapılan yatırımları vurgulayan Başkan Okay, bu yatırımlarını devam edeceğinin de sinyalini verdi.
Göreve geldiklerinde kırsal mahallelerin sadece isimlerini değiştirmeyeceklerini dile getirdiklerini hatırlatan Başkan Okay, ortaya koydukları hizmetlerle vatandaşın takdirini topladıklarını aktardı.

m1-129.jpg
Başkan Okay, açılış programlarında kırsal mahallelere yaptıkları hizmetleri şu şekilde aktardı: “Sıfırdan kurduğumuz ilçemizin gelişmesi ve kalkınması adına üzerimize düşen görevi en hassas şekilde yerine getirdiğimizin altını çizmek istiyorum. Bu hizmetlerimizde kırsal mahallerimize de çok büyük önem verdik. Daha önce köy statüsünde olan bu mahallelerimizin tabelalarıyla birlikte adeta kaderlerini de değiştirdik. Alt yapı hizmetleriyle bu mahallelerimizi buluşturduk ve buluşturmaya devam ediyoruz. Altyapı hizmetlerinin yanı sıra bu bölgelerimize sosyal projeler konusunda da çok özel yatırımlar yapıyoruz. Şehir merkezinde bulunan mahallelerimizde ne varsa bu mahallelerimize de onu kazandırmayı taahhüt etmiştik. Bu kapsamda iki mahallemize çok amaçlı sosyal tesisler kazandırdık. Bugün bu tesisleri hizmete sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımız her şeyin en iyisini hak ediyorlar. Ben bu güzel tesislerin bölgede yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

m2-093.jpg
BELEDİYELERİMİZ KARIŞ KARIŞ HİZMET EDİYOR
Başkan Okay’ın ardından bir selamlama konuşması yapan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, belediyelerin kırsal mahallelere yaptığı hizmete dikkat çekti. Kılıç, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a kırsal mahallelere yaptığı hizmetlerden dolayı da ayrıca teşekkür etti.
KIRSAL MAHALLELERİMİZ HER ŞEYİ HAK EDİYOR
Kılıç’ın ardından bir selamlama konuşması yapan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, kırsal mahallelerin Ak Parti’ye verdiği desteği hatırlattı. Bu desteğin karşılığının hizmet olarak geri döndüğünü aktaran Özdemir, belediyelerin sosyal projeler dahi yaptığı kırsal mahallelere yatırımların süreceği müjdesini verdi.

m3-040.jpg
AK BELEDİYECİLİĞİN BİR YANSIMASIDIR
Özdemir’in ardından konuşan Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Dulkadiroğlu Belediyesi’nin kırsal mahallelere yaptığı hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Seçim süreçlerinde gezdikleri bu bölgelerde verilen sözleri yerine getirmenin haklı gururunu yaşadığını aktaran Debgici, kalan hizmetlerinde kısa sürede yapılacağını belirtti.

m4-012.jpg
KIRSAL MAHALLELERİN STANDARDINI YÜKSELTİYORUZ
Debgici’nin ardından konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kırsal mahallelerin standardındın yükseldiğini dile getirdi. Özellikle Bertiz bölgesinin yol standardının iyileştirildiğini belirten Erkoç, bu konuda Büyükşehir Belediyesi ve Dulkadiroğlu Belediyesi ile birlikte çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti. Başkan Erkoç, Baydemirli ve Başdervişli mahallelerine yapılan tesislerin de hayırlara vesile olmasını diledi.
Açılış programına Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Sezal, Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Cesur, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Dulkadiroğlu İlçe Kaymakamı Kadir Okatan, belediye meclis üyeleri, muhtarlar dernek başkanları, mahalle muhtarları ve çok sayda vatandaş katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.