Stk'lar kitap fuarı için biraraya geldi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 20-29 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek II.Kitap ve Kültür Fuarı ile alakalı sivil toplum kuruluşlarını bilgilendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Kasım 2015 14:35
Stk'lar kitap fuarı için biraraya geldi

Katiphan’da gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Dr. M.Fetih Yanardağ, Kültür, Sanat ve Turizm Şube Müdürü Mustafa Semerci, Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran, Kütüphaneler Şube Müdürü Serdar Yakar ile ilimizde kültür ve sanat alanında faaliyet gösteren 20 adet sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Toplantıda bir açıklama yapan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Dr. M. Fetih Yanardağ, kitap ve kültür fuarına ilişkin sivil toplum kuruluşu temsilcilerine bilgiler verdi.

Daha sonra toplantıda Kahramanmaraş’ta kültür, sanat, edebiyat, eğitim ve turizm alanlarında neler yapılabileceği ile ilgili görüşler dile getirildi.

Toplantıda ayrıca bu alanlarda 2016 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi düşünülen bir takım konular görüşülerek bilgi alış verişinde bulunuldu.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.