Spora 31 milyon TL'lik yatırım! Onikişubat farkı...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, sportif faaliyetler açısından göreve geldiği günden bu yana Onikişubat ilçesine 31 milyon liralık yatırım yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ağustos 2018 09:58
Spora 31 milyon TL'lik yatırım! Onikişubat farkı...

Sportif faaliyetler açısından göreve geldiği günden bu yana Onikişubat ilçesine 31 milyon yatırım yapan ve “Spor Yapalım, Sağlıklı Kalalım” sloganı ile bireylere sağlıklı yaşamı aşılamaya çalıştığını belirten Başkan Mahçiçek “ Önceliğimiz her zaman insan ve sağlıklı yaşam. Sağlıklı yaşam içinde spora ihtiyacımız var. Düzenli yaşam için, kendimizi dinç hissetmemiz için sportif faaliyetlerden faydalanmalıyız. Bu kapsamda bölgemizin her bir noktasına ulaşarak, vatandaşlarımıza hizmet sağlamaya çalışıyoruz” sözlerini kullandı.

sppp.jpg

Mahalle Kültürü Onikişubat’ta Yaşatılıyor

Bir yandan gelişen teknolojiye ayak uydurup önemli projeler hayata geçiren Başkan Mahçiçek, diğer yandan da gelenek, görenek ve kültürlerini ayakta tutmak için çalışıyor. Bunlara verilebilecek en iyi örnek ise Halı Sahalar. Şehir merkezindeki hizmetin aynısını kırsala da taşıyan Başkan Mahçiçek “3 tanesi beldeden dönüşen mahalleye, 3 tanesi de köyden dönüşen mahalleye, 2 tane okul bahçesi içerisine ve 4 tane de park alanlarında olmak üzere tam 12 halı saha yaparak gelecek nesillerimizin hizmetine sunduk. Bu alanlarda da çocuklarımız ücretsiz olarak sportif faaliyetlerini gerçekleştirebiliyor. Aynı zamanda da mahalle kültürünü yaşatıyor, çocuklarımızın sosyalleşmesini sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.