Sigorta yelpazesi ile kendinizi güvene alın

Sigortacılık sektörüne yeni bir boyut kazandıran Sigorta Yelpazesi Türkoğlu Şubesi, danışanlarına güven satıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2021 11:52
Sigorta yelpazesi ile kendinizi güvene alın

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesi’nde faaliyetlerini sürdüren Sigorta Yelpazesi 22 sigorta şirketinin yetkili acentesi olarak, kişilerin tercihler sıralamasında çeşitli seçenek sunuyor.

Güven endeksli çalışmayı kendilerine ilke edinerek çıktıkları yolda vatandaşa çeşitli avantajlarda sağlayan Sigorta Yelpazesi, kalitesi ve uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor.

SİGORTACILIK CİDDİ BİR İŞTİR

Firmanın ilkeleri ve işleyişleri hakkında bilgilendirmelerde bulunan Sigorta Yelpazesi Türkoğlu Şubesi, Sigortacım Firma Yetkilisi Serhat Fettahlıoğlu: “Kurulduğumuz günden itibaren eğitimi esas aldık. Ekip arkadaşlarımız düzenli olarak hizmet içi eğitim almaktalar. Sigortacılık ciddi bir iştir. Mesleğimiz gün geçtikçe ülkemizde de hak ettiği yeri bulacaktır. Bizler Kahramanmaraş’ın evladı olarak; Gücümüz elverdiği müddetçe şehrimize fayda vermeye, insan istihdam etmeye, vergi vermeye ve sosyal sorumluluk projelerine katılmaya gayret edeceğiz.

ACENTELİKTE İNSANI SEVMEK ÇOK ÖNEMLİDİR

Sektörümüz çok geniş bir alana hitap ediyor ve gün geçtikçe sigortalanabilir ürünlerin arttığını gözlemliyoruz. Hayat dijitale doğru çevrilirken bizde ona uyum sağlayacak alt yapı ve ürünler üzerinde çalışıyoruz. İnşallah şehrimize ve sektörümüze fayda sağlamaya devam edeceğiz. Ve her zaman bunun gayreti içinde olacağız.

Acentelikte insanı sevmek çok önemlidir. Sosyal bir iştir. İnsanı seviyoruz. Şehrini sevmek önemlidir. Şehrimiz Kahramanmaraş’ı çok seviyor ve ona faydalı olmak istiyoruz. Müşteri haklıdır kuralını aklımızdan çıkartmıyoruz. İyi günde de kötü günde de onların yanında olmak için uğraş veriyoruz. Bununla birlikte hizmet ağımız çok güçlü ve ürün yelpazemiz çok geniş, 22 Sigorta şirketinin Kahramanmaraş’taki Yetkili Acentesiyiz. Bu şirketler çok güçlü sermayelere sahip ve hasar ödemesi çok hızlı şirketler. Bölge müdürlükleri ve genel müdürlükler ile aramızı oldukça iyi tutuyoruz ki hizmet kalitemizi daha da yükseltebilelim. Birde en önemli husus, takım arkadaşlarımızla birlikte eğitim olmazsa olmazımız. Bu eğitimler genellikle; Sigorta teknik bilgileri, pazarlama ve insan ilişkileri üzerine oluyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.