Sevgiyle, samimiyetle, tevazu ile çalışıyor

Türkoğlu Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş, seçim çalışmaları sırasında düğünden taziyeye kadar vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2019 16:46
Sevgiyle, samimiyetle, tevazu ile çalışıyor

Sevgiyle, samimiyetle, tevazu ile vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Başkan Okumuş, çaldığı her kapıda hoşgörü ile karşılanıyor. Türkoğlu’nu mahalle mahalle, kapı kapı gezen Okumuş, vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dinliyor. Türkoğlulu aileleri ziyaret eden Başkan Okumuş, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

sevgiyle,-samimiyetle,-tevazu-ile-calisiyor1.jpg

İYİ GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE VATANDAŞ İLE BİRLİKTE

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, vatandaşların nikah programlarından taziye programlarına kadar katılım sağlıyor. Okumuş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Gönüllerini ve rızalarını kazanmak için çalıştığımız hemşehrilerimizle buluşmalarımıza devam ediyoruz” vurgusunu yaptı. Başkan Okumuş Türkoğlu Misak-ı Milli Konferans Salonunda AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal’ın da katılımı ile mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

sevgiyle,-samimiyetle,-tevazu-ile-calisiyor3.jpg

Yediden yetmişe her kesimi kucaklayan Osman Okumuş, 2017 yılında Mardin’de Şehir Düşen Erkan İmalı’nın ailesini ziyaret etti. Başkan Okumuş sosyal medya hesabında “Bizim dirimiz Asker, ölümüz Şehittir. Sizin diriniz kalleş, ölünüz leştir” mesajını paylaştı.

54256189_10156877720271855_2414179423201787904_n.jpg

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu’na yatırım yaparak ilçe ekonomisine katkıda bulunan esnafların açılış programlarına katıldı. Başkan Okumuş, Mikrokredi Girişimci Kadınları makamında misafir ederek iyi dileklerine talip oldu. Ziyarete gelen kadınlar Başkan Okumuş’a kadınlara yönelik göstermiş olduğu pozitif ayrımcılıktan dolayı teşekkür ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.