SANKO Okulları’nın 25 Yıllık Eğitim Yolculuğu Fotoğraf Sergisiyle Anlatıldı

SANKO Okulları’nın 25’inci yılına özel hazırlanan “Geçmişten Günümüze” fotoğraf sergisi, eğitimde çeyrek asırlık birikimi sanatseverlerle buluşturdu.

SANKO Okulları’nın 25’inci kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında hazırlanan “Geçmişten Günümüze” temalı fotoğraf sergisi, SANKO Sanat Galerisi’nde kapılarını ziyaretçilere açtı. Sergide, okulun kuruluşundan bugüne kadar geçen süreçteki akademik, sosyal ve kültürel çalışmalar ile hafızalarda yer eden anlar fotoğraflarla anlatılıyor.

Açılışta konuşan Adil Sani Konukoğlu, SANKO Okulları mezunlarının hem şehre hem de ülkeye önemli katkılar sunduğunu belirterek, “25 yıllık birikime tanıklık ettiğimiz bu sergide emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve yöneticilerimize teşekkür ediyor, nice başarılı yıllar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Zeynep Konukoğlu ise kuruluş sürecinden bugüne kadar pek çok anı biriktirdiklerini vurgulayarak, katkı sunan herkese teşekkür etti.

Serginin açılışına Hakan Konukoğlu, Jülide Konukoğlu, danışma kurulu üyeleri Murat Güneri ve Gökhan Aydın ile Fırat Mümtaz Asyalı, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Sergi, SANKO Okulları’nın eğitimde çeyrek asırlık yolculuğunu gözler önüne sererken, ziyaretçilere nostaljik ve anlamlı bir deneyim sunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kemal Tahir Kahramanmaraş’ta Yalnız Ardıç Söyleşilerinde Anıldı
Yalnız Ardıç Söyleşilerinde Kemal Tahir’in Edebi Kimliği Ele Alınacak
Büyükşehir Yazarlık Akademisi’nde “Kalemin Gücü” Ele Alındı

Kültür Sanat Haberleri