Sektöre kadın eli

Cafe Resst İşletmecisi Mislina Çakır ekonomide kadın elinin de olduğu ve sektörde ve toplumda çığır niteliğinde ki hizmetler sunacakları konusunda gazetemize açıklamalar yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Aralık 2018 12:48
Sektöre kadın eli

Kahramanmaraş'ta çığır niteliğinde bir hizmet sunduklarını ve sektörde kadının biz buradayız dediğini belirtip, şehrin muhafazakâr yapısına el değdirmeden hizmet ifa edecekleri konusunda açıklamalar yapan Çakır; “İlimizde kafe denildiği zaman gençlere yönelik bir sosyal alan algısı oluşuyor. Biz bu olağan kafe kavramının üzerinde bir takım düzenlemeler yaparak kadınlara yönelik, daha rahat edebilecekleri ortamlar oluşturmayı hedefliyoruz. Kadınlara yönelik organizasyonlar, geleceğimizin mimarı gençlerimizi de unutmadan gençlere yönelik çalışmalarımız, canlı müzik organizasyonları ve öğrencilerimize özel indirimlerimiz olacak. Hem öğrencilerimizin hem de muhafazakâr toplum yapısını göz önünde bulundurarak faaliyetler üreteceğiz. Kahramanmaraş’ta belirli bir kesim var. Özellikle hanımların eşleriyle birlikteyken bile rahat edecekleri bir mekân olduğunu düşünmüyoruz. Kadınlar mekanımıza geldiği takdirde istedikleri gibi eğlenecekler, istedikleri ürünleri bulabilecekleri şekilde bir konsept tasarladık. Kına, söz gibi organizasyonları da işletmemiz bünyesinde gelen talepler doğrultusunda organize edeceğiz. Bende bir kadınım ve bu gibi etkinlerimiz oluyor. Daha öncesi dönemlerde bir yerlere gidiyorduk. Gürültüden, gençlerin yoğunluğundan beklediğimiz gibi bir ilgiye henüz rastlayamadık. Sektördeki açığını görerek böyle bir girişimde bulunduk. Kadınlara ve ailelere özel yerler hazırlanacak. Kadınlara özel organizasyonları düzenlediğimiz günlerde işletmemizde erek garson olmayacak ve kadınlara özel günlerde sadece kadınlara kapatılacak” ifadelerine yer verdi.

Gündemdeki yerel seçimlere de atıfta bulunan Çakır; “Herhangi bir siyasi parti gözetmeksizin Kahramanmaraş için belediyelerimizde hakikaten hizmet verecek insanları istiyoruz. Kahramanmaraş’ın öncesi dönemlerde yaklaşık on yılı hizmet konusunda durağan geçti. Son yıllarda ise Kahramanmaraş, diğer illere göre daha ön planda bir atılım yaptı. Daha önceki yıllarda olduğu yerde sayarken, son birkaç yıl içerisinde şehrin çehresi değişti. Dışarıdan gelen insanların ilgi odağına haline getirebilecek, Kahramanmaraş güzel bir şehirmiş dedirtecek bir belediye başkanı istiyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.