Şehrin Gürültüsünden Uzakta: Dulkadiroğlu Şelale Park Sizi Bekliyor!

Dulkadiroğlu Belediyesi'nin gururu: Beyazıtlı Mahallesi'nde hayata geçen Şelale Park projesi, keyifli anlar ve lezzet dolu deneyimler sunuyor. Dinlendirici atmosferiyle buluşmak için sizi bekliyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2023 20:46
Şehrin Gürültüsünden Uzakta: Dulkadiroğlu Şelale Park Sizi Bekliyor!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Beyazıtlı Mahallesinde başlattığı Şelale Park projesinde son aşamaya geldi. Belediye Başkanı Necati Okay, projenin tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, yakın bir gelecekte parkı halkın kullanımına açacaklarını duyurdu.

Sosyal ve kültürel projelere büyük önem veren Başkan Okay, projenin Dulkadiroğlu ilçesine önemli katkılar sağlayacağını vurguladı.

nsrt5834.jpg

Beyazıtlı mahallesinde yer alan bu tesiste, vatandaşlarımız keyifli zaman geçirebilecekleri bir ortam bulacaklar. Şelale Park, içerisinde restoran ve çeşitli aktivite alanları barındırmasıyla dikkat çekiyor ve görsel açıdan da son derece etkileyici bir atmosfere sahip. Başkan Okay, projenin ilçeye hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti. Parkın tamamlanmasıyla birlikte ilçe sakinleri, bu yeni sosyal alanın tadını çıkarabilecekler.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.