Satıcı; “Sadaka dağıtmıyoruz, gönül kazanıyoruz”

MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı geçtiğimiz günlerde uygulamaya koyduğu ‘siftah bizden bereketi Allah’tan’ projesini yoğun talep üzerine devam ettiriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Temmuz 2019 10:10
Satıcı; “Sadaka dağıtmıyoruz, gönül kazanıyoruz”

Esnafların gönlüne dokunan siyasetçi olmak hedefi ile yola çıktıklarını belirten İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı, gazetemize değerlendirmelerde bulundu.

Trabzon caddesi esnafına yaptıkları uygulama sonrası yoğun telefon aldıklarını belirten ve ikinci uygulama olarak sanayi esnafına destekte bulunduklarını belirten Satıcı; “Biz bu kampanyayı ekonominin zor geçtiği şu günlerde esnafımıza sahip çıkma adına geliştirdik. Biz seçim öncesinde esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederken, seçimden önce kardeş, seçimden sonra vatandaş algısını bitireceğimizin sözünü verdik. Muhtarlarımıza hayırlı olsun ziyaretleri düzenledik, yemek programları düzenledik. Sonrasında da insanların gönlüne ufak bir dokunuş ile hafızalarda kalmak istedik. Önümüzdeki seçime uzun bir süre var, seçim 3 ayda kazanılmıyor. Vatandaşlarımız seçimden seçime gelen siyasetçiye değil de, her zaman yanında olan siyasetçiye güven duyuyor. Bizim halkımız ahde vefalı bir halk. Biz ziyaretlerimiz sırasında ufak ikramlarda bulunuyoruz. Siftah projemizi Osmanlı dönemimizden esinlendik. O yıllarda esnaflarımızda Ahilik sistemi vardı. Aynı ürünü satan 2 esnaftan bir tanesi siftah etmediyse müşteri ona yönlendirilirdi. Bu yüceliğe sahip bir değerlerimiz var. Bizim buradaki amacımız, esnafımıza dokunabilmekti. Bu anlamda sabaha karşı siftahınız bizden olsun diyerek esnaflarımızın kepenklerinin altından zarf bıraktık. Hoş bir seda bırakmak adına hem esnaflarımızın gönlünü aldık, hem de kazançlarına bereket katmak istedik. Biz bu projeyi sınırlı sayıda yapacaktık. Trabzon Caddesi esnafımıza bıraktık, sonrasında telefonlarımız susmadı, sosyal medya susmadı, insanlardan davetler aldık. Bu nedenle projemizi yaygınlaştırarak, sanayi esnafımıza aynı uygulamayı gerçekleştirdik. İnsanlarımızın yüzünde ufak da olsa bir tebessüm oluşturduysak projemizi başarmışız demektir. Biz sadaka dağıtmıyoruz, gönül kazanmak adına bir uygulama yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.