Sarıyer 3-2 Kahramanmaraşspor

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’un 28’nci haftasında deplasmanda Sarıyer ile karşılaşan Kahramanmaraşspor, 2 farkla öne geçtiği karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mart 2021 10:19
Sarıyer 3-2 Kahramanmaraşspor

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta 28’nci hafta maçları bugün oynanan birbirinden zorlu karşılaşmalarla devam etti. Ligde geçen hafta 5 maçlık galibiyet özlemini dindirerek Sarıyer deplasmanına giden Kahramanmaraşspor, 2-0 öne geçtiği karşılaşmayı 3-2 kaybetti.

Zorlu deplasmanda elde ettiği skor avantajını değerlendiremeyerek taraftarlarını büyük bir hayal kırıklığına uğratan Kırmızı Beyazlı ekipte golleri 15’nci dakikada Emin Altunay ve 21’nci dakikada Burak Göksel kaydetti. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren göllerini ise, 24’ncü dakikada Nuri Terliksiz, 49’ncu dakikada Okan Deniz ve 72’nci dakikada Bertul Kocabaş’tan geldi.

Bu sonuçlarla birlikte kritik karşılaşamadan önemli bir geri dönüş yaparak galibiyete ulaşan ev sahibi Sarıyer, puanını 48’e yükselterek lig sıralamasında ilk 3 iddiasını sürdürdü. Sarıyer deplasmanından eli boş dönen Kahramanmaraşspor ise 31 puanda kaldı.

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.