Sanayi Sitesi’ndeki çalışmalar tamamlanıyor

Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ tarafından bir süre önce Küçük Sanayi Siyesi’nde başlatılan alt yapı ve yol çalışmalarında sona gelindi. Toplam 55 Milyon TL yatırımın gerçekleşeceği sitede Mehmet Nuri Arıkan Caddesi’yle başlayan ilk etap uygulamalar...

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Eylül 2021 17:11
Sanayi Sitesi’ndeki çalışmalar tamamlanıyor

Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ tarafından bir süre önce Küçük Sanayi Siyesi’nde başlatılan alt yapı ve yol çalışmalarında sona gelindi. Toplam 55 Milyon TL yatırımın gerçekleşeceği sitede Mehmet Nuri Arıkan Caddesi’yle başlayan ilk etap uygulamalar bölgenin önemli bir ihtiyacına cevap verecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin ticaret merkezlerinden Küçük Sanayi Sitesi’nde başlattığı çalışmalarda sona gelindi. Mehmet Nuri Arıkan Caddesi ile başlayan ilk etap çalışmaları kapsamında, 4,5 Milyon TL yatırımla bölgenin ihtiyacı karşılamayan, eski altyapısı yenilendi. Ulaşımda aksamaların meydana geldiği arterde sıcak asfalt çalışmaları da yağmur suyu ızgaralarının montajının ardından başlayacak. Toplamda 2 bin 500 işyerinin bulunduğu ve 20 bin kişinin çalıştığı Küçük Sanayi Sitesi’nin ihtiyaçlarının önemli bir bölümü çalışmaların tamamlanmasının ardından karşılanmış olacak.

YENİ YATIRIMLAR YOLDA

Küçük Sanayi Sitesi’nde yer alan diğer caddeler de yatırım gerçekleştirilecek bölgeler arasında. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Milyon TL’lik yatırımına ek olarak 55 Milyon TL’lik bir yatımın daha bölgede hayata geçeceği öngörülüyor. Büyük bölümü KASKİ (Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi) tarafından gerçekleştirilecek altyapı çalışmalarıyla Küçük Sanayi Sitesi, yeni bir çehreye kavuşturulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.